Επιλογή Σελίδας

ΕΝΑΣ PRANIC ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Πολυμορφία στην έκφραση, ενότητα στην ουσία!
Master Choa Kok Sui

Όταν ήμουν μικρός και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, έλεγα ότι θέλω να γίνω γιατρός. Αυτό ήταν μόνο ένα παιδί μέσα μου που δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια ούτε κατανοούσε τι απαιτείται να αποφοιτήσεις ακόμα και από το σχολείο. Όταν παρακολούθησα το Βασικό κύκλο του Pranic Healing ήμουν τόσο γοητευμένος με τις λεπτομέρειες που δόθηκαν, που θα έλεγα ότι ο δάσκαλος ήταν γιατρός διότι η ανατομία και οι ανατομικές τοποθετήσεις ήταν ακριβείς. Τώρα όταν διδάσκω τα σεμινάρια η ιατρική μου κατάρτιση με βοηθάει να αντιλαμβάνομαι αυτό ακόμα καλύτερα.

Το Pranic Healing είναι ένας από τους πολύ τυποποιημένους, απλούς, συστηματικούς και επιστημονικούς δυνητικά τρόπους θεραπείας με ενέργεια που έχουμε αυτόν τον αιώνα. Κατά την εμπειρία μου είναι μια πολύ ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία θεραπείας. Σπάνια συναντάμε ένα τόσο καταπληκτικό δάσκαλο ο οποίος μπορεί εύκολα να απλοποιήσει ενώ την ίδια στιγμή κάνει πολλές πολύπλοκες και δύσκολες πνευματικές και θεραπευτικές (εσωτερικές) αρχές, προσβάσιμες σε ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια της ζωής.
Ας δούμε τώρα μερικά παραδείγματα αυτού που εννοώ. Αυτά βασίζονται κυρίως σε δικές μου εμπειρίες ενώ εργαζόμουν και στην ιατρική και στο Pranic Healing.

Η μοντέρνα ιατρική έχει εξελιχθεί εδώ και 100 χρόνια ώστε να επηρεάζει τη θεραπεία διάφορων ασθενειών σε κυτταρικό (μικροσκοπικό) επίπεδο. Αλλά οι θεραπείες είναι περιορισμένες στο φυσικό σώμα μόνο. Το Pranic Healing επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ανατομίας του σώματος η οποία είναι η αύρα και τα τσάκρα. Όταν μια χημική ή βιοσυνθετική ουσία ελευθερώνεται μέσα στο σώμα, χωνεύεται από τα γαστρικά υγρά και τα φάρμακα απορροφούνται αργά και ενεργεί στο σώμα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, του νευρικού συστήματος και του πεπτικού-εξαλειπτικού συστήματος. Όταν χρόνιοι ασθενείς με επισκέπτονται για συμβουλές συστήνω σε ορισμένους να φέρνουν μαζί τους τα φάρμακα που παίρνουν τακτικά.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί το κάνω αυτό;
Χρησιμοποιώ τις τεχνικές του Pranic Healing στις κάψουλες/χάπια τους. Παρατήρησα ότι οι υπολειμματικές παράπλευρες παρενέργειες ορισμένων από τα βαριά φάρμακα δεν παρουσιάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Σύμφωνα με το Master Choa Kok Sui, η αιθερική ενέργεια η οποία λέγεται επίσης πράνα είναι δυο τύπων – χονδροειδές πράνα και λεπτοφυές πράνα εκ των οποίων το πρώτο είναι βαρύτερο και τα πρανικά κύτταρα είναι μεγαλύτερα, ενώ το δεύτερο πράνα είναι ελαφρύτερο και τα κύτταρα είναι μικρότερα.

Όταν μια πληγείσα περιοχή ή ένα τσάκρα ενεργοποιείται, θεραπεύεται πιο γρήγορα εάν η πρανική ενέργεια είναι πιο λεπτοφυής καθώς τα μικρότερα κύτταρα απορροφούνται πιο εύκολα από τα τσάκρα. Η χονδροειδής πρανική ενέργεια όντας πιο βαριά και μεγαλύτερη σε μέγεθος παίρνει χρόνο να απορροφηθεί και μερικές φορές μπορεί ακόμα και να προκαλέσει συμφόρηση στη περιοχή που ενεργοποιείται.

Έτσι όταν άρχισα να καθαρίζω και να ενεργοποιώ τα φαρμακευτικά συμπληρώματα παρατήρησα ότι ενεργειακά γίνονται πιο ελαφριά και η αίσθησή τους είναι πιο ελαφριά συγκρινόμενη με την αρχική τους κατάσταση. Ως εκ τούτου, όταν οι ασθενείς μου τα καταναλώνουν δεν είχαν πολλές παρενέργειες. Η νέα λεπτοφυής κατάσταση των φαρμάκων είχε γίνει καταλληλότερη για τα όργανα των ασθενών μου. Μπορούν να χορηγηθούν πολύ μικρότερες δόσεις αντί εκείνων που συνταγογραφούνται συνήθως. Στο βιβλίο Θαύματα μέσω του Pranic Healing, ο Master Choa εξηγεί μέσω μιας εικονογραφικής αναπαράστασης το πώς καθαρίζοντας και ενεργοποιώντας ενισχύει τη ποιότητα της ενέργειας που απορρέει από τη βιοσυνθετική ουσία. Οπότε συστήνω σε εκείνους που παίρνουν χρόνια αγωγή όπως οι καρδιοπαθείς, οι διαβητικοί, οι ασθενείς με αρθρίτιδα – ρευματικά να επισκέπτονται ένα φημισμένο θεραπευτή Pranic Healing, να λαμβάνουν μια πλήρη θεραπευτική συνεδρία και να επιτρέπουν όλα τα φάρμακα που λαμβάνουν να θεραπεύονται από ένα θεραπευτή. Θα ενισχύσει τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των φαρμάκων και την ίδια στιγμή θα μειώσει τις φυσικές παρενέργειες.

Οι γιατροί μπορούν επίσης να γίνονται θεραπευτές Pranic Healing. Μπορούν να θεραπεύουν τους τακτικούς ασθενείς τους πιο γρήγορα από το σύνηθες συμπληρώνοντας τις συνήθεις θεραπείες με μια συνεδρία Pranic Healing. Είναι ένα εξαιρετικό μείγμα, ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός, ο γάμος δυο επιστημών, συμπληρώνοντας η μία την άλλη το οποίο μπορεί να υποσχεθεί δραματικά και επιταχυμένα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα οι ασθενείς και οι γιατροί μαζί να έχουν ανοιχτό μυαλό προς αυτές τις σκέψεις και να το δοκιμάσουν. Το σώμα ανταποκρίνεται αμέσως στις θεραπευτικές δυνάμεις που εκτίθεται εν μέσω μιας συνεδρίας Pranic Healing. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις στιγμιαία και θαυματουργή επίδραση σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Πιστεύω σε μια ολιστική προσέγγιση για τη θεραπεία κάθε πάθησης. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ βολικός, αναζωογονητικός και πολύ ανακουφιστικός. Πολλοί φίλοι μου γιατροί τώρα δείχνουν ενδιαφέρον και ορισμένοι το χρησιμοποιούν ήδη πιο συχνά στις πρακτικές τους. Κάποια νοσοκομεία στην Ινδία επίσης έχουν τμήματα όπου θεραπευτές Pranic Healing είναι σε εφημερία για να θεραπεύουν τους δύσκολους ασθενείς τους. Μαρτυρίες λένε ότι ενώ οι περισσότεροι ήθελαν μήνες να επανέλθουν ή να θεραπευτούν, θεραπεύτηκαν σε μερικές μόλις εβδομάδες. Είθε τα θαύματα της θεραπείας να εξαπλωθούν ευρέως μέσω αυτού του γάμου της ιατρικής και της θεραπείας.

Πηγή: pranaworld.net