Επιλογή Σελίδας

Διαλογισμός

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

Ο Διαλογισμός στις ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ (MTH) είναι μια προηγμένη τεχνική διαλογισμού που στοχεύει στην επίτευξη του διαφωτισμού ή της συμπαντικής συνείδησης. Είναι επίσης μια τεχνική με την οποία βοηθάτε τον κόσμο και την κοινωνία, μια τεχνική με την οποία ευλογείτε τη γη με ευγενική-καλοσύνη-αγάπη, ειρήνη, χαρά και καλή θέληση.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα ευγενές εργαλείο που ελπίζει να αυξήσει τις δονήσεις του συμμετέχοντα, έτσι ώστε να τον οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Προς το παρόν ο Διαλογισμός αυτός ασκείται από δεκάδες χιλιάδες άτομα διαφορετικών θρησκειών και κουλτούρων. Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι εξαιρετικός λόγω της απλότητάς του και των καταπληκτικών αποτελεσμάτων του.

Οφέλη του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την επίτευξη βαθιάς χαλάρωσης, την εξάλειψη της πίεσης-στρες, την βελτίωση της υγείας, την αύξηση της δημιουργικότητας – της νοημοσύνης, και την επίτευξη της εσωτερικής ευτυχίας.
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει τα ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και ψυχο-πνευματικά αποτελέσματα του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές, με μελέτες που έχουν γίνει στην πόλη της Νέας Υόρκης, Η.Π.Α. και στη Μπανγκαλόρ, Ινδία.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ:

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την ανακούφιση του στρες.
Επιφέρει μια αξιοπρόσεχτη χαλάρωση του σώματος, συναισθηματική αποφόρτιση και μια ηρεμία του μυαλού.
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές οδηγεί σε αυξανόμενη ικανοποίηση, στην ευτυχία, στην εσωτερική ειρήνη και στη χαρά για ζωή.
Έχει παρατηρηθεί ότι επιφέρει βελτιώσεις στις συζυγικές σχέσεις, στις σχέσεις μεταξύ των οικογενειακών μελών και στις σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον.
Επίσης παρατηρήθηκε ότι τοξικομανείς διέκοπταν την χρήση ναρκωτικών ουσιών μετά από τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές και για τον λόγο αυτό ο Διαλογισμός αυτός χρησιμοποιείται και σε προγράμματα αποκατάστασης τοξικομανών.
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει επιδείξει ότι βελτιώνει επίσης τα ακόλουθα : τις μαθητικές-ακαδημαϊκές επιδόσεις, τις αθλητικές επιδόσεις και την μνήμη.

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ:

Βελτιώνει τις οικογενειακές και τις διαπροσωπικές σχέσεις – ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει αποδείξει ότι μπορεί να σώσει σχέσεις που κατέρρεαν.
Βελτιώνει την απόδοση στην εργασία – στην Κολούμπια και την Ινδία, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές γίνεται κάθε πρωί πριν αρχίσει η εργάσιμη ημέρα. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές πραγματοποιείται επίσης και σε επιχειρήσεις όπως οι τράπεζες, κ.α.
Επιφέρει δραματική κοινωνική αλλαγή – προωθεί την ειρήνη στο περιβάλλον, την κοινωνία και τη χώρα, και μειώνει σημαντικά την βία. Στην Κολούμπια υπάρχουν ειδικές ομάδες που κάνουν Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές ευλογώντας τη χώρα τους και τις συνοικίες τους.

ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ:

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ανοίγει τη συνείδηση στην άπειρη δεξαμενή της ενέργειας, της δημιουργικότητας, και της νοημοσύνης που βρίσκεται βαθιά μέσα στον καθένα μας.
Ο Διαλογισμός χαλαρώνει το σώμα, ηρεμεί τα συναισθήματα και το μυαλό.
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές επιφέρει την εσωτερική ευτυχία και την εσωτερική ειρήνη.
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές μπορεί να επιτύχει το διαφωτισμό και την επέκταση της συνείδησης
Οι πνευματικοί άνθρωποι που ασκούν αυτόν τον Διαλογισμό μπορεί να βιώσουν την Θεία ευδαιμονία, και ένα συναίσθημα ενότητας με όλη τη δημιουργία.
Οι άνθρωποι που ασκούνται συχνά στον Διαλογισμό των Δίδυμων Καρδιών (MTH) έχουν ως αποτέλεσμα την μεγέθυνση των chakras και των αύρων τους, καθιστώντας το ενεργειακό σώμα ισχυρότερο και δυναμικότερο.

Δείτε το βίντεο εδώ.