Επιλογή Σελίδας

Δασκάλοι Pranic Healing

Riccardo Scornajenghi

[half]
riccardo
[/half][half_last]
[/half_last]

Ο Riccardo συνάντησε προσωπικά το Master Choa Kok Sui το 2001 και η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ένα ορόσημο μεταμόρφωσης, τόσο για τη δική του ζωή, όπως και για τις ζωές πολλών άλλων ανθρώπων. Ακολουθώντας το Δάσκαλο σε ολόκληρο τον κόσμο ενσωμάτωσε τις ανώτερες διδασκαλίες και πρακτικές του συστήματος Pranic Healing και το 2002 ίδρυσε το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Atma Namaste” στη Νότιο Ιταλία με σκοπό την προώθηση και εξάπλωση της διδασκαλίας του Master Choa Kok Sui.

Το 2006, μέσω του Γιώργου Σταμούλη και της Chiara Perfetti, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διδασκαλία του Pranic Healing, διδάσκοντας το πρώτο σεμινάριο “Basic Pranic Healing”. Ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για 8 και πλέον χρόνια, ενώ πολλοί άνθρωποι εμπνεύστηκαν από αυτόν, έμαθαν, θεραπεύτηκαν και προπαντός βρήκαν το κουράγιο να ξαναπάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, με αξιόπιστα, θεραπευτικά εργαλεία ολκής.

Ο Riccardo είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας θεραπευτής που προσφέρει θεραπεία και ανακούφιση σε εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα. Ένας πραγματικός ανθρωπιστής και εθελοντής των διδασκαλιών του Master Choa Kok Suiταγμένος στην προσφορά βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Τα τελευταία χρόνια ο Riccardo πειραματίζεται συστηματικά στο συνδυασμό των πρακτικών Pranic Healing με αυτές τις σύγχρονης ιατρικής, με τη συμβολή της Ιταλικής ιατρικής κοινότητας.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας και δάσκαλος του Pranic Healing, ο Riccardo είναι πατέρας 3 παιδιών και μαζί με τη γυναίκα του Etilvia έχουν αναπτύξει τα τελευταία εννέα χρόνια φιλανθρωπική δράση στη γενέτειρα της Etilvia, την Κολομβία. Μέσω του προγράμματος «Progetto Paramo» σε μια από τις φτωχότερες κοινότητες της Κολομβίας, προσφέρουν σε μόνιμη βάση σίτιση, ιατροφαρμακευτική παρακολούθηση και φροντίδα, υιοθεσία άπορων παιδιών εξ’ αποστάσεως καθώς και πλήρη ανοικοδόμηση όλων των κατοικιών εντός της κοινότητας. Στον εν λόγω χώρο ίδρυσαν και Κέντρο Θεραπειών Pranic Healing με απώτερο στόχο να εκπαιδεύσουν τους ίδιους τους κατοίκους στη χρήση μεταμορφωτικών ενεργειακών εργαλείων που θα τους βοηθήσουν να ορίσουν οι ίδιοι τη ζωή και το πεπρωμένο τους.

Ο Riccardo είναι απευθείας μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui, Certified Pranic Healer και Πρόεδρος της Ένωσης Atma Namaste στην Ιταλία, ενώ αποτελεί Ιδρυτικό μέλος του Rama. Κύριος και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα.

Δάσκαλος του IISI* στα ακόλουθα σεμινάρια:

 • MCKS Pranic Healing (Basic) (από το 2006)
 • MCKS Advanced Pranic Healing (από το 2007)
 • MCKS Pranic Psychotherapy (από το 2008)
 • MCKS Pranic Crystal Healing (από το 2010)
 • MCKS Psychic Self-Defense (από το 2010)
 • MCKS Achieving Oneness with the Higher Soul (από το 2010)
 • MCKS Pranic Facelifting & Body Sculpting

 

Ο Riccardo είναι πιστοποιημένος δάσκαλος και θεραπευτής με τίτλο βαθμίδας: Senior Instructor, Certified Pranic Healer

Πιστοποιητικά:Arhatic Yogi, MCKS Pranic Healing, MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy, MCKS Pranic Crystal Healing, MCKS Psychic Self-Defense, Arhatic Yoga, Achieving Oneness with the Higher Soul, MCKS Feng Shui, MCKS Kriya Shakti, MCKS Spiritual Essence Of Man, MCKS Spiritual Business Management, MCKS Inner Teachings of Christianity Revealed, MCKS Inner Teachings of Buddhism Revealed, MCKS Inner Teachings of Hinduism Revealed, MCKS Higher Clairvoyance, MCKS Om Mani Padme Hum, MCKS Arhatic Sexual Alchemy.

Στοιχεία επικοινωνίας: email: rscornajenghi@tin.it mobile: +39 340 736 6143


 

Γιώργος Σταμούλης

YiorgosSS

Γεννημένος στην Αθήνα με σπουδές Μηχανικού Λογισμικού Η/Υ στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι σήμερα ένα ανερχόμενο στέλεχος στο χώρο Μεγάλων Συστημάτων πληροφοριών & Διαχείρισης Δεδομένων. Παντρεμένος με την Chiara Perfetti και πατέρας τριών παιδιών, γνώρισε για πρώτη φορά τις διδασκαλίες του MCKS στην Ιταλία μέσω του Riccardo Scornajenghi και από τότε συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, μεταφέροντας από το 2003 τη θεραπευτική τεχνογνωσία και διοργανώνοντας μαζί της σεμινάρια. Το 2006 με την άδεια του Master Choa Kok Sui μετέφρασε το CD του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές στα Ελληνικά, το οποίο έχει δοθεί σε χιλιάδες ανθρώπους.

Αφοσιωμένος εθελοντής, ο Γιώργος είναι αφιερωμένος στην εξάπλωση και την προώθηση των θεραπευτικών εφαρμογών του Pranic Healing, διεξάγοντας ενδελεχείς πειραματισμούς στον τομέα της κυτταρικής θεραπείας.

Εξειδικευμένος στη θεραπεία ψυχολογικών διαταραχών όπως η κατάθλιψη, οι εξαρτήσεις, οι φοβίες, ο αυτισμός και η νοητική υστέρηση, ο Γιώργος έλαβε συστηματική εκπαίδευση από το Master Stephen Co στις ΗΠΑ. Μαθητής της Arhatic Yoga και πιστοποιημένος θεραπευτής και εκπαιδευτής από το 2007, έχει εκπαιδευτεί από Master Pranic Healers, συμπεριλαμβανομένου και του Senior δασκάλου Riccardo Scornajenghi, που υπήρξε και ο πρώτος του δάσκαλος. Από τότε υπηρετεί στην πράξη το όραμα του Master Choa Kok Sui για μια καλύτερη και συμφιλιωμένη ανθρωπότητα.

Με την βοήθεια της ομάδας του Rama έχουν μεταφράσει τα περισσότερα βιβλία και τα περισσότερα CD του Master Choa Kok Sui στα Ελληνικά.

Ο Γιώργος είναι κύριος και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, την Κύπρο και έχει διδάξει στη Ρωσία και την Ουκρανία. Πιστοποιημένος δάσκαλος του IISI.

Δάσκαλος του IISI* στα ακόλουθα σεμινάρια:

 • MCKS Super Brain Yoga (Ελλάδα) (από το 2007)
 • MCKS Pranic Healing (Basic) (Ελλάδα, Κύπρο)  (από το 2007)
 • MCKS Advanced Pranic Healing (Ελλάδα, Κύπρο)  (από το 2010 )
 • MCKS Pranic Psychotherapy (Ελλάδα, Κύπρο)  (από το 2013)
 • MCKS Pranic Crystal Healing (Ελλάδα) (από το 2016)

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος δάσκαλος και θεραπευτής με τίτλο βαθμίδας: Certified Pranic Psychotherapist

Ως απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies ο Γιώργος έχει εκπαιδεύσει 3 εν ενεργεία δασκάλους MCKS Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο, που συνεργάζονται με τον Rama για την διάδοση των διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πιστοποιητικά:MCKS Pranic Healing, MKCS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy, MCKS Pranic Crystal Healing, MCKS Psychic Self- Defense, MCKS Feng Shui, MCKS Kriya Shakti, MCKS Spiritual Essence Of Man, MCKS Spiritual Business Management, MCKS Inner Teachings of Christianity Revealed, MCKS Inner Teachings of Buddhism Revealed, MCKS Achieving Onenes with the Higher Soul, MCKS Om Mani Padme Hum, MCKS Sexual Alchemy

Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: Rama@PranicHealing.gr phone: +30 210 8547506 mobile: +30 6938880555


 

Chiara Perfetti

chiara_S

Υπεύθυνη των Κέντρων Θεραπείας στους Αγ. Αναργύρους και στον Αγ. Στέφανο, η Chiara, αναλαμβάνει τη διοργάνωση θεραπευτικών και ανώτερων σεμιναρίων, εκδηλώσεων και παρουσιάσεων του Master Choa Kok Sui. Eίναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο, εδώ και χρόνια φέρνει στην Ελλάδα τους κορυφαίους Master Pranic Healers παγκοσμίως, όπως: Master Stephen Co, Master Hector Ramos, Master Daniel Gorgonia και Master Glenn Mendoza κάνοντας έτσι γνωστή την τεχνική αυτή σε εκατοντάδες ανθρώπους ανά την Ελλάδα, φέρνοντας τη θεραπεία βαθιά μέσα στη ζωή και τις οικογένειες όλων μας.

Ένθερμη υποστηρίκτρια του έργου και της πνευματικής διδασκαλίας του Master Choa Kok Sui, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001 μαζί με το σύζυγο της Γιώργο Σταμούλη, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές Κοινωνιολογίας στη Ρώμη. Το 2003 μέσα από ένα σοβαρό πρόβλημα της νεογέννητης κόρης της έρχεται σε επαφή με τo Riccardo Scornajenghi που της διδάσκει το Pranic Healling και αποφασίζει να αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής της στην προώθηση και εξάπλωση των διδασκαλιών, που με τόσο ανθρώπινο και συνάμα θαυματουργό τρόπο προσέφεραν απόλυτη θεραπεία και ανακούφιση και στη δική της οικογένεια.

Η Chiara έλαβε την πιστοποίησή της ως θεραπεύτρια και δασκάλα σε Ιταλία και ΗΠΑ, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Master Pranic Healer, Stephen Co. To 2008 στη Γερμανία εμβάθυνε στις πρακτικές του Pranic Face Lifting, υπό τη διδασκαλία του Master Glenn Mendoza, και έκτοτε εξασκεί και η ίδια τις εφαρμογές του Body Sculpting και Weight Loss, καθώς και τις θεραπείες αποκατάστασης της επιδερμίδας σε ανθρώπους με εγκαύματα, σοβαρές πληγές από ατυχήματα και σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Το 2009 στην Αμερική εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες θεραπείες για τη διακοπή του καπνίσματος. Καθημερινά πραγματοποιεί θεραπευτικές συνεδρίες σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Πρόσφατα έχει ξεκινήσει πειράματα στη θεραπευτική σύζευξη του βελονισμού και των εφαρμογών Pranic Healing σε συνεργασία με εξειδικευμένους βελονιστές και παθολόγους. Κύρια και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία και έχει διδάξει στη Ρωσία και την Ουκρανία. Πιστοποιημένος δάσκαλος του IISI.

Δασκάλα του IISI στα ακόλουθα σεμινάρια:

 • MCKS Super Brain Yoga (Ελλάδα) (από το 2007)
 • MCKS Pranic Healing (Basic) (Ελλάδα, Κύπρος, Ουγγαρία) (από το 2007)
 • MCKS Advanced Pranic Healing (Ελλάδα, Κύπρος) (από το 2011)
 • MCKS Pranic Psychotherapy (Ελλάδα) (από το 2017)

Η Chiara είναι πιστοποιημένη δασκάλα και θεραπεύτρια με τίτλο βαθμίδας: Certified Pranic Psychotherapist

Ως απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies η Chiara έχει εκπαιδεύσει 1 εν ενεργεία δασκάλα MCKS Pranic Healing στην Κύπρο, που συνεργάζεται με τον Rama για την διάδοση των διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui στην Κύπρο.

Πιστοποιητικά: Arhatic Yogi, MCKS Pranic Healing, MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy, MCKS Pranic Crystal Healing, MCKS Psychic Self- Defense, MCKS Feng Shui, MCKS Kriya Shakti, MCKS Spiritual Essence Of Man, MCKS Spiritual Business Management, MCKS Inner Teachings of Christianity Revealed, MCKS Inner Teachings of Buddhism Revealed, MCKS Achieving Onenes with the Higher Soul, MCKS Om Mani Padme Hum, Sexual Alchemy, Lord’s Prayer

Στοιχεία επικοινωνίας: email: chiara@pranichealing.gr phone: +30 210 8547506 mobile: +30 6938880555