Επιλογή Σελίδας
ProductsBanner

Ο Master Choa είχε πειραματιστεί εκτενώς πάνω στην συμβολή των αιθέριων ελαίων στην σωματική και ψυχολογική μας υγεία. Τα αποτελέσματα των ερευνών του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του πάνω στην ενεργειακή μας δομή έφεραν ακόμα πιό εκτενή συμπεράσματα. Με την σωστή χρήση τα αιθέρια έλαια μπορούν να επηρεάσουν τα οικονομικά μας, την πνευματική μας ζωή, να καθαρίσουν τον χώρο, να μας τονώσουν ή να μας χαλαρώσουν. Μας δίνεται λοιπόν ένα ακόμα εργαλείο στον δρόμο της αυτοβελτίωσης, της ίασης και της ευημερίας.

Στο κέντρο μας διατίθενται τα ακόλουθα αιθέρια έλαια, -συνταγές σχεδιασμένες από τον Master Choa:

Ευδαιμονίας

Ένα μοναδικό μίγμα ενεργειακά ενισχυμένων αφροδισιακών αιθερίων ελαίων. Περιέχει τριαντάφυλλο, λεβάντα, σανταλόξυλο, γιασεμί και ylang ylang. Βοηθά στην ανάπτυξη του τσάρκα  της καρδιάς εκπέμποντας ένα χρυσό-ροζ φως. Βοηθά στην απομάκρυνση των ενεργειακών εμποδίων σε σχέση με την αγάπη. Χρησιμοποιείστε στο τσάκρα της καρδιάς. Διοχετεύει ροζ ενέργεια στην αύρα, που βοηθά στην προσέλκυση αγάπης. Θαυμάσιο για θεραπεία και Διαλογισμό.

Ευημερίας

Ενισχύει την προσέλκυση ευημερίας και αφθονίας, γειώνει το Βασικό τσάκρα (το οικονομικό κέντρο), βοηθά στο να διαλυθούν συμφορημένες ενέργειες καθως και όρκους φτώχειας. Χρησιμοποιείστε στα πέλματα των ποδιών, στο Βασικό τσάκρα και στο τσάκρα του Ajna. Χρησιμοποιείστε το επίσης για το καρνέ επιταγών, στο πορτοφόλι, γύρω από την μπροστινή πόρτα, στο ταμείο σας και στα βιβλιαράκια Kriya Shakti για να τα ενεργοποιήσετε με ενέργεια ευημερίας. Συστήνεται επίσης για γείωση μετά τον διαλογισμό.

GMCKS Καρτα Ευημερίας

Υπέροχο εργαλείο για την ενίσχυση της ευημερίας και της αφθονίας στη ζωή ενός ατόμου!

Διόρασης

Ένα μοναδικό μίγμα ενεργειακά ενισχυμένων αιθερίων ελαίων που βοηθά στην ενεργοποίηση των άνω κέντρων της διόρασης. Χρησιμοποιείστε το στο τσάκρα του μετώπου και στο πίσω τσάκρα της καρδιάς.

Pranic Healing

Ένα ισχυρό αιθέριο έλαιο από μια ιδιαίτερη, ενεργειακά ενισχυμένη συνταγή που δόθηκε από τον ίδιο τον Master Choa. Αλήψτε μερικές σταγόνες στο τσάκρα του Ajna ή στο τσακρα της επιλογής σας και αφεθείτε στη θεϊκή θεραπευτική ενέργεια. Καθαρίζει και ενεργοποιεί δυναμικά. Μπορείτε να το προσθέσετε στο φαγητό σας.

Κάθαρση

Ένα μοναδικό μίγμα αιθερίων ελαίων που έχει ευλογηθεί. Ενισχύει τον καθαρισμό και τις θεραπευτικές ιδιότητες του μπάνιου με αλατόνερο. Λίγες σταγόνες στο μπάνιο για δυνατή κάθαρση.

Νάρδος

Πολύ δυνατό στον καθαρισμό. Είναι το αιθέριο έλαιο που αλλείφτηκε στα πόδια του Κυρίου Ιησού. Ο Master Choa δήλωσε ότι "όταν χρησιμοποιείται ο Νάρδος στα πέλματα των ποδιών ενισχύεται η δυνατότητα να έχει επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο (inner world)". Ο Νάρδος είναι ένα φυτό που το βρίσκουμε στα Ιμαλάια της Κίνας, της Ινδίας και του Νεπάλ. Ο Νάρδος χρησιμοποιείται ως άρωμα, θυμίαμα, ηρεμιστικό, σαν βότανο καταπολεμά την αϋπνία, της δυσκολίες της γέννας και άλλες μικρό-ασθένειες. Χρησιμοποιήθηκε ως ένα από  τα ένδεκα βότανα για το θυμίαμα στον ιερό ναό στην Ιερουσαλήμ.

Tea Tree

Το αιθέριο έλαιο δέντρων τσαγιού είναι αντιβακτηριδιακό και καταπολεμά αποτελεσματικά τους ιούς. Το δέντρο τσαγιού είναι πολύ καλό για το δέρμα και για τα τσιμπήματα εντόμων. Έχει κυρίως πράσινη ενέργεια, με λίγο ροζ και χρυσό. Συστήνεται ιδιαίτερα για την διάσπαση της μπλοκαρισμένης ενέργειας. Χρησιμοποιείστε το στην μπανιέρα με αλατόνερο είτε με Λεβάντα, είτε  με Ευκάλυπτο. Επίσης είναι καλό για τα πέλματα των ποδιών.

Kama Sutra

Για την διέγερση των αισθήσεων και της απόλαυσης. Ασφαλές για χρήση σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Virus Buster Blend

Έχοντας ισχυρή επίδραση στην καταστροφή των ιών, αυτά τα έλαια αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την διάρκεια της Μαύρης Πανούκλας κατά το Μεσαίωνα. Η έρευνα μας έχει καταδείξει ότι κάποια έλαια έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν πλήρως τους μεταδοτικούς ιούς, ενώ συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας τον οργανισμό να τα αμυνθεί, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τους ιούς και τις λοιμώξεις. Για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα αυτού του μείγματος, χρησιμοποιήστε το απευθείας χωρίς την προσθήκη ελαίου βάσης. Συγκεκριμένα το μείγμα περιέχει: ρίγανη, κανέλα, πεύκο, τεϊόδεντρο, πορτοκάλι, λεμόνι, σκόρδο, δεντρολίβανο και πολλά άλλα…
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανακατεύοντας μέσα σε βότκα ή σκέτα και ψεκάζοντας το χώρο και το γραφείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε μέσα στο μπάνιο σας ή και στα πέλματα των ποδιών σας για μέγιστα αποτελέσματα.