Το Pranic Body Sculpting & Face-Lift είναι η εφαρμογή του Pranic Healing στην υγεία και την ομορφιά! Βελτιώστε ρυτίδες, ακμή, πάχος, μαύρους κύκλους, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, παρενέργειες ή φάρμακα.

Το Pranic Body Sculpting & Face-Lift σας βοηθά να δείχνετε ακόμα πιο όμορφοι και να χάσετε βάρος και εκατοστά χωρίς χειρουργική επέμβαση, εξαντλητικές ασκήσεις και φάρμακα, χρησιμοποιώντας μόνο τη γνώση της λεπτοφυούς ενέργειας.

Ορισμένα είδη ενέργειας έχουν τη δύναμη να διαλύσουν και να αφαιρέσουν το λίπος, τις ρυτίδες και τα σημάδια πετυχαίνοντας ένα πιο υγιές και όμορφο πρόσωπο και σώμα. Στην πραγματικότητα, οι ρυτίδες και τα σημάδια αποτελούν αποθήκες αρνητικών και δυσάρεστων συναισθημάτων και εμπειριών όπως θυμός, φόβος, τραύματα και θλίψη. Η κάθε ρυτίδα αποτυπώνει κάτι που έχουμε βιώσει. Όσο πιο έντονη και δυσάρεστη η εμπειρία, τόσο πιο έντονο το σημάδι.

Όταν αυτή η συναισθηματική συμφόρηση καθαριστεί και απελευθερωθεί, το πρόσωπο θα φαίνεται νεότερο, πιο φωτεινό και αναζωογονημένο. Το Pranic Healing αντιμετωπίζει την φυσική ομορφιά επεμβαίνοντας και στην ‘εσωτερική ομορφιά’, στον συναισθηματικό μας κόσμο, μέσω της Pranic Ψυχοθεραπείας.

Καθώς τα μάτια είναι οι καθρέφτες της ψυχής, το πρόσωπο είναι η αντανάκλαση και η ορατή εικόνα της ομορφιάς, της υγείας και της ευτυχίας ολόκληρης της ύπαρξής μας. Εάν εσωτερικά υπάρχει αναταραχή ή δυσκολία, φαίνεται στο πρόσωπο. Ένα χαρούμενο πρόσωπο μπορεί να έλξει με μεγαλύτερη ευκολία τα όνειρά του και να επηρεάσει θετικά τη σχέση με τους άλλους. Εφαρμόζοντας το Pranic Face Lift, η ενέργεια του στρες μπορεί να αφαιρεθεί ή να διαλυθεί και το δέρμα να τονωθεί και να θρέψει. Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα: η θεραπεία γίνεται πρώτα στο μισό πρόσωπο, ώστε ο θεραπευόμενος να δει την διαφορά από μόνος του.
Οι θεραπείες ομορφιάς στο Pranic Healing αφορούν και το σώμα. Όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με το σώμα του και θέλει να αλλάξει, μπορούμε να τον/την βοηθήσουμε. Η θεραπεία γίνεται χωρίς να ακουμπήσουμε τον θεραπευόμενο, χωρίς φάρμακα ή παρενέργειες. Παράλληλα, δίνονται συμβουλές για υγειινή διατροφή για αποτελέσματα που διαρκούν. Πριν την θεραπεία, ο θεραπευόμενος μετράει την περιφέρεια του μέρους του σώματος στο οποίο θέλει να δει διαφορά, και μετράμε ξανά στο τέλος. Τα αποτελέσματα είναι απίθανα!

Το Pranic Healing μπορεί να βοηθήσει με:

-Απώλεια βάρους
-Μείωση του σωματικού λίπους & διαμόρφωση του σώματος
-Την κυτταρίτιδα
-Την ανόρθωση στήθους
-Φροντίδα του δέρματος
-Αφαίρεση των ρυτίδων
-Περιπτώσεις ακμής
-Αφαίρεση των μαύρων κύκλων
-Να φαίνεται το δέρμα πιο λαμπερό και φωτεινό
-Την υπερβολική επιθυμία για φαγητό
– Το να μείνετε σε φόρμα και ευτυχισμένοι


Στο Pranic Healing Greece όλες οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους, έμπειρους θεραπευτές.