5 βήματα προς την ευημερία και την αφθονία

Λατρεύουμε τη στιγμή

Όπως εξήγησε ο Master Choa Kok Sui, η ευημερία είναι ένας τύπος ενέργειας και ως εκ τούτου ακολουθεί τις αρχές της ενέργειας όπως η έλξη και η απώθηση.

Για να επιτύχετε υψηλότερο βαθμό ευημερίας και αφθονίας, θα πρέπει να υπάρχει αρκετή ενέργεια ευημερίας μέσα σας. Οι εσωτερικές επιστήμες στην πραγματικότητα προτείνουν τεχνικές και πρακτικές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να προσελκύσουν και να αποθηκεύσουν ενέργεια ευημερίας και ως εκ τούτου να γίνουν πιο ευήμεροι στον φυσικό κόσμο. Υπάρχει ένα ρητό ότι αυτό που σπέρνετε στον εσωτερικό κόσμο, θα θερίσετε στον φυσικό κόσμο.

«Χρησιμοποιήστε την πνευματική προσέγγιση. Όταν αλλάζετε τον εσωτερικό κόσμο, αλλάζετε τον φυσικό κόσμο. ” Master Choa Kok Sui

Ακολουθώντας αυτήν την αρχή, υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να φυτέψουμε τους σωστούς σπόρους και να απολαύσουμε τους καρπούς.

Ευημερία και αφθονία

  1. Καθαρισμός

Πριν φυτέψουμε οποιοδήποτε νέο σπόρο, πρέπει πρώτα να αφαιρέσουμε τα ζιζάνια!

Στο Pranic Healing που είναι επιστήμη που ασχολείται με τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας, ο καθαρισμός αναφέρεται στην τεχνική αφαίρεσης αρνητικών ενεργειών, σκέψεων και συναισθημάτων, πριν ενεργοποιήσει το σώμα με φρέσκο ​​Prana (τη δύναμη ζωής που διατηρεί το σώμα ζωντανό και υγιές).

Η ίδια προσέγγιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει την ευημερία!

Πριν χρησιμοποιήσετε τεχνικές όπως οραματισμό και θετικές επιβεβαιώσεις για να προσελκύσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τα εσωτερικά εμπόδια που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

«Τα εξωτερικά εμπόδια δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα εσωτερικά εμπόδια. Ο μεγαλύτερος περιορισμός σας προέρχεται από μέσα, όχι από το “χωρίς”»

Master Choa Kok Sui

Αυτά τα εσωτερικά εμπόδια περιλαμβάνουν, αυτοκαταστροφικές σκέψεις και συναισθήματα, αρνητικές σκέψεις και στάσεις σχετικά με το χρήμα και την επιτυχία, καθώς και ζηλότυπες σκέψεις και σπόρους κλοπής.

“Αφαιρέστε τα εσωτερικά σας εμπόδια και μετά αναζητήστε τον στόχο σας.” Master Choa Kok Sui

Για να αφαιρέσετε τέτοιες αρνητικές σκέψεις, στάσεις και τάσεις, τεχνικές όπως η Pranic Ψυχοθεραπεία κάνουν θαύματα. Η Pranic Ψυχοθεραπεία είναι βασικά η εφαρμογή του Pranic Healing που ασχολείται με το μυαλό και τα συναισθήματα.

Υπάρχουν και άλλες τεχνικές όπως η τεχνική Blue Triangle, η Whiteboard και η Τελετουργία της Θυσίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το σύστημά σας από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που σας εμποδίζουν να επιτύχετε ευημερία και επιτυχία που θα συζητηθούν στην Arhatic Yoga.

Ευημερία και αφθονία

  1. Ενεργοποίηση

Μόλις το σύστημα είναι καθαρό από αυτοκαταστροφικές σκέψεις και παρεμποδίζει ενέργειες, μπορείτε να ξεκινήσετε να ενεργοποιείτε το σύστημά σας με τις ενέργειες ευημερίας και αφθονίας.

Πρέπει να χτίσετε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή, μια θετική στάση απέναντι στο χρήμα και μια καλή εικόνα του εαυτού σας. Οι τεχνικές οπτικοποίησης σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ισχυρές θετικές μορφές σκέψης.

Οι επιβεβαιώσεις λειτουργούν επίσης καλά σε αυτήν την περίπτωση για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια θετική στάση απέναντι σε εσάς και τη ζωή σας. Εκτός από αυτές τις τεχνικές, η Kriyashakti, γνωστή ως η επιστήμη της υλοποίησης, η οποία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες που ασχολούνται με την επιτυχία και την αφθονία, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους και τον στόχο σας.

«Το Kriyashakti εκδηλώνει τον στόχο σου μέσω της Δύναμης Σκέψης… Η Μαγεία είναι η Επιστήμη της Εκδήλωσης χρησιμοποιώντας τους Θεϊκούς Νόμους.»

Master Choa Kok Sui

Ευημερία και αφθονία

  1. Υποστηρίξτε τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση με το καλό κάρμα

Μπορεί να κάνετε τεχνικές καθαρισμού και ενεργοποίησης κατά γράμμα, αλλά αν δεν έχετε το δικαίωμα δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε.

“Αν δεν έχει επιλυθεί το Κάρμα σας, δεν μπορείτε να προχωρήσετε.” Master Choa Kok Sui

Μπορείτε να εξουδετερώσετε το αρνητικό σας κάρμα και να δημιουργήσετε θετικό κάρμα εφαρμόζοντας τον Χρυσό Κανόνα. Ο Χρυσός Κανόνας δηλώνει ότι πρέπει να κάνετε σε άλλους αυτό που θέλετε να κάνουν οι άλλοι σε εσάς και ότι δεν πρέπει να κάνετε σε άλλους τα πράγματα που δεν θέλετε οι άλλοι να κάνουν στο δικό σας!

Ακολουθώντας έτσι τον Χρυσό Κανόνα για να προσελκύσετε χρήματα, θα πρέπει να δώσετε χρήματα! Το να κάνετε δωρεά και προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε τακτική βάση θα διασφαλίσει ότι τα χρήματα θα ρέουν προς εσάς καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα πιο θετικό κάρμα ευημερίας είναι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να γίνουν πλούσιοι και ευήμεροι καθοδηγώντας τους στο μονοπάτι βοηθώντας τους να βρουν μια σωστή δουλειά και να γίνουν καλοί σε αυτό που κάνουν.

«Χωρίς δωρεά, υπάρχει λιγότερη αφθονία και λιγότερη πνευματική ανάπτυξη. Πρέπει να δώσετε ανάλογα με αυτό που θέλετε να λάβετε. “

Master Choa Kok Sui

Ενώ δημιουργείτε πιο θετικό κάρμα ευημερίας μέσω της δωρεάς και της προσφοράς, πρέπει επίσης να αποφύγετε τη δημιουργία αρνητικού κάρμα της φτώχειας, αποφεύγοντας να κλέβετε και να στέλνετε σκέψεις   ζήλιας σε άλλους.

Ευημερία και αφθονία

  1. Αποθήκευση

Καθώς καθαρίζετε το σύστημά σας από αρνητικές σκέψεις και στάσεις και ενεργοποιείτε τον εαυτό σας με θετικές σκέψεις ευημερίας και αφθονίας και αρχίζετε να δημιουργείτε πιο θετικό κάρμα, τα χρήματα αρχίζουν να σας έρχονται σε αφθονία.

Αλλά προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε όλα τα χρήματα αμέσως!

Μην κάνετε το λάθος να αγοράσετε ακριβά σπίτια, αυτοκίνητα και ακίνητα που σας αφήνουν με μεγαλύτερο χρέος, καθιστώντας δύσκολο να δεχτείτε και να δωρίσετε περαιτέρω!

Εξοικονομήστε και επενδύστε! Τηρήστε τις αρχές σας και ζήστε με έναν προϋπολογισμό.

«Αποφύγετε μια μεγάλη επιβάρυνση ή υπερβολικά έξοδα. Αποφύγετε οικονομικούς κινδύνους! Ρωτήστε τον εαυτό σας, εάν κάτι πάει στραβά, μπορώ να χειριστώ τον κίνδυνο;… Η γνώση του προϋπολογισμού είναι πολύ σημαντική. ” Master Choa Kok Sui

Ακολουθήστε τις ανάγκες σας και όχι για τις επιθυμίες σας.

Όταν γίνετε πιο ευήμεροι, είναι πολύ δελεαστικό να ξοδεύετε περισσότερα σε περιττά αντικείμενα. Πριν αγοράσετε, σκεφτείτε δύο φορές και χρησιμοποιήστε τη θέλησή σας για να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

  1. Επένδυση

Η επένδυση σας δίνει υψηλότερες ευκαιρίες να κερδίσετε περισσότερα.

Το θετικό κάρμα και οι ενέργειες ευημερίας χρειάζονται διέξοδο για να φτάσουν σε εσάς. Σκεφτείτε το, ακόμα κι αν έχετε το δικαίωμα να κερδίσετε τη λαχειοφόρο αγορά και έχετε πολύ κάρμα ευημερίας, εάν δεν αγοράσετε λαχείο, δεν μπορείτε να κερδίσετε! Τα χρήματα χρειάζονται δρόμους ώστε να έρθουν σε εσάς.

“Εάν δεν αποθηκεύσετε και δεν επενδύσετε, υπάρχουν λιγότερα κανάλια για να εκδηλωθεί το Καλό Κάρμα σας.” Master Choa Kok Sui

Επενδύοντας σε διάφορες επιχειρήσεις και τομείς αυξάνετε τις πιθανότητές σας να γίνετε πλούσιοι. Αλλά προτού κάνετε μια επένδυση σκεφτείτε και αναλύσετε την επιχείρηση, συμβουλευτείτε τα σωστά άτομα και λάβετε μια σωστή απόφαση.

Ακολουθήστε τα παραπάνω τέσσερα βήματα για να προετοιμάσετε το σύστημά σας για να προσελκύσετε περισσότερη ευημερία και, στη συνέχεια, να αυξήσετε  τις πιθανότητές σας μέσω καλών επενδύσεων και θα γίνετε πλούσιοι.

Πηγή: Pranaworld