Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή Riccardo

Διήμερο Σεμινάριο

MCKS Achieving Oneness with the Higher Soul
(MCKS Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή)

 

Με τον Senior Instructor
Riccardo Scornajenghi

Ανοιχτό Στο Κοινό

Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή, 10:00-18:00
Για Εγγραφές: 693 8880555, 210 8547506

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

Κόστος Προσφοράς : 270€
Κόστος : 300€

Πολλοί μας το ζητήσατε και επιτέλους το διοργανώσαμε! Ο αγαπημένος μας Riccardo θα έρθει στην Αθήνα για να διδάξει το Σεμινάριο MCKS Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή! Ένα από τα πιο όμορφα σεμινάρια του Master Choa Kok Sui που μας διδάσκει πώς να συνδεθούμε με την Ανώτερη Ψυχή μας και προάγει την πνευματική μας εξέλιξη!

Η Ανώτερη Ψυχή μας μάς καθοδηγεί με σκοπό να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας πάνω στη γη. Είμαστε όμως δεκτικοί και ανοιχτοί για να «ακούσουμε» αυτήν τη λεπτοφυή φωνή; Πώς μπορούμε να επιτύχουμε την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή μας; Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε τεχνικές και τρόπους για να συνδεθούμε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά με την αληθινή μας φύση, ώστε να ζούμε με επίγνωση και ισορροπία.

Ένας πανάρχαιος Διαλογισμός, ο οποίος κρατήθηκε μυστικός για αιώνες, θα αποκαλυφθεί και θα διδάχθεί ανοιχτά για πρώτη φορά. Αυτές οι τεχνικές σάς επιτρέπουν να επιταχύνετε την Ένωση της λεγόμενης ενσαρκωμένης σας ψυχής (γνωστή και ως προσωπικότητα ή κατώτερος εαυτός) με την Ανώτερη Ψυχή σας (Ανώτερος Εαυτός).

Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως “Soul-Realization” , “Διαφώτιση” ή “Self-Realization”. Η Ανώτερη Ψυχή είναι ένας σπόρος του θεού μέσα σε καθένα από εμάς. Μέσω της Ανώτερης Ψυχής, είμαστε πλασμένοι κατ’εικόνα του Θεού! Όντας ένα με την Ανώτερη Ψυχή μας, γινόμαστε ένα με την φύση του “Εγώ”, του Χριστού, του Βούδα, του Σίβα (Shiva), του Κρίσνα (Krishna) που υπάρχει μέσα μας.

Σε αυτό το σεμινάριο:

 • Μάθετε τα Εσωτεριστικά Μυστικά για: το Μπλε Μαργαριτάρι (Blue Pearl), το 12ο Τσάκρα (Chakra), το κηρύκειο έτσι ώστε να δυναμώσετε την ενέργεια Κουνταλίνι (Kundalini), τις ασημένιες χορδές σας
 • Μάθετε να βιώνετε την εσωτερική ειρήνη, γαλήνη, ηρεμία και τη διαύγεια ακόμα και αν βρίσκεστε στο μέσο μιας πολυάσχολης και χαοτικής ημέρας
 • Μάθετε πώς να απελευθερώνετε τα παλιά σας συναισθηματικά φορτία και να δημιουργείτε θετικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σας
 • Μάθετε να χρησιμοποιείτε Λέξεις Δύναμης (mantras) για να επιτύχετε γρήγορα εσωτερική ακινησία-ηρεμία
 • Βιώστε την «Ένωση με τα Πάντα»
 • Βιώστε το μοναδικό αίσθημα της Εσωτερικής Ειρήνης, την επέκταση της συνείδησης μέσα σε λίγα λεπτά διαλογισμού
 • Ανακαλύψτε τη φύση της ψυχής σας και του ταξιδιού της, στις ατελείωτες ενσαρκώσεις της
 • Μάθετε πώς η ψυχή σας επιλέγει τους γονείς σας και τον τόπο γέννησής σας
 • Μάθετε την ακριβή θέση του 12ου Τσάκρα (Chakra) και τη λειτουργία του
 • Βιώστε το Εσωτερικό Φως και την Έντονη Ευδαιμονία του ” Μπλε Μαργαριταριού” (Blue Pearl) ή του “Σπόρου της Συνείδησης” που υπάρχει μέσα σας.
 • Μάθετε για την ύπαρξη των ενεργειακών σπόρων στο ενεργειακό σας πεδίο και πώς αυτοί οι σπόροι επηρεάζουν την Πνευματική, Διανοητική, Συναισθηματική και σωματική σας ζωή. Αυτοί οι “Ενεργειακοί καταγραφείς DNA” εμπεριέχουν τα σχεδιαγράμματα (“blueprints”) για το σχηματισμό των λεπτοφυών σωμάτων μας όπως και του φυσικού μας σώματος
 • Αυξήστε το μέγεθος του καναλιού επικοινωνίας” μεταξύ της Ανώτερης Ψυχής σας και της Ενσαρκωμένης Ψυχής σας. Αυτό συνήθως το βλέπουμε στις θρησκευτικές εικόνες ως ακτίνα φωτός που κατεβαίνει πάνω σε ένα λαμπερό φωτοστέφανο. Στην Χριστιανική θρησκεία απεικονίζεται ως “Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος”. Ζήστε συνειδητά.
 • Ανακαλύψτε τα μυστικά των 3 Ασημένιων Χορδών σας, του Εσωτερικού σας Κηρυκείου και το πώς αυτό συσχετίζεται με την ασφαλή αφύπνιση της Κουνταλίνι (Kundalini).

Και πολλά περισσότερα…

Λίγα Λόγια για τον Senior Instructor Riccardo Scornajenghi

Ο Riccardo Scornajenghi είναι απευθείας μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui, Certified Pranic Healer και Πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Atma Namaste” στην Ιταλία, ενώ αποτελεί Ιδρυτικό μέλος του Rama. Κύριος και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα.

Συνάντησε προσωπικά τον Δάσκαλο Choa Kok Sui και τον ακολούθησε σε ολόκληρο τον κόσμο και το 2006, μέσω του Γιώργου Σταμούλη και της Chiara Perfetti, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διδασκαλία του Pranic Healing, διδάσκοντας το πρώτο σεμινάριο “Basic Pranic Healing”. Ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για 12 και πλέον χρόνια, ενώ πολλοί άνθρωποι εμπνεύστηκαν από αυτόν, έμαθαν, θεραπεύτηκαν και προπαντός βρήκαν το κουράγιο να ξαναπάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, με αξιόπιστα, θεραπευτικά εργαλεία ολκής.

Τα τελευταία χρόνια ο Riccardo πειραματίζεται συστηματικά στον συνδυασμό των πρακτικών Pranic Healing με αυτές τις σύγχρονης ιατρικής, με τη συμβολή της Ιταλικής ιατρικής κοινότητας και τα τελευταία εννέα χρόνια έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στη γενέτειρα της συζύγου του, την Κολομβία. Μέσω του προγράμματος «Progetto Paramo» σε μια από τις φτωχότερες κοινότητες της Κολομβίας, προσφέρει σε μόνιμη βάση σίτιση, ιατροφαρμακευτική παρακολούθηση και φροντίδα, υιοθεσία άπορων παιδιών εξ’ αποστάσεως καθώς και πλήρη ανοικοδόμηση όλων των κατοικιών εντός της κοινότητας. Στον εν λόγω χώρο ίδρυσε και Κέντρο Θεραπειών Pranic Healing με απώτερο στόχο να εκπαιδεύσει τους ίδιους τους κατοίκους στη χρήση μεταμορφωτικών ενεργειακών εργαλείων που θα τους βοηθήσουν να ορίσουν οι ίδιοι τη ζωή και το πεπρωμένο τους.