Πώς να γίνετε πλούσιοι;

15 πρακτικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα

Είστε προορισμένοι να είστε επιτυχημένοι

Η στάση σας απέναντι στα χρήματα έχει σημασία! Μπορεί να είστε μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η δημιουργία χρημάτων είναι τόσο απλή και εύκολη ή ίσως νομίζετε ότι χρειάζεται σκληρή σωματική δουλειά…

Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να κολυμπάει σε κύματα ευημερίας και αφθονίας ή ίσως νομίζετε ότι τα χρήματα δεν είναι μόνο για εσάς …

Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι «Η στάση σας αντικατοπτρίζει την οικονομική σας κατάσταση.» MCKS

Μερικοί άνθρωποι, ειδικά αυτοί που ακολουθούν ένα πνευματικό μονοπάτι, συχνά πιστεύουν ότι ο υλισμός και τα χρήματα δεν είναι καλά, καθώς πιστεύουν ότι τα χρήματα είναι η πηγή του κακού. Ωστόσο, όπως έχουμε διδαχθεί από τον Δάσκαλο Choa Kok Sui, «το να είναι κανείς υλιστικός με έναν πνευματικό τρόπο είναι καλό».

Εάν οι ενάρετοι άνθρωποι είναι ευήμεροι, ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος για να ζήσει κανείς, καθώς πολλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από τη γενναιοδωρία τους και τη βούληση να κάνουν καλό.

Στην πραγματικότητα η λήψη χρημάτων δεν είναι τόσο δύσκολη, απλά πρέπει να ξέρετε πώς να προετοιμάσετε το σύστημά σας και πώς να το αναζητήσετε. Το να γίνεις πλούσιος έχει μια επιστήμη πίσω από αυτό. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα και τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν. Ό, τι κι αν κάνετε, από οποιοδήποτε φόντο έχετε και από όπου κι αν είστε τώρα, μπορείτε να γίνετε ευήμεροι. Απλώς πρέπει να έχετε έναν σαφή στόχο, πρόθεση και σχέδιο και να κάνετε τον εαυτό σας να ακολουθεί ορισμένες οδηγίες.

Πιστεύουμε ότι τα βήματα που συζητούνται εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας αποτελεσματικά και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

 1. Ζήστε με έναν προϋπολογισμό

Ανεξάρτητα από το πόσα κερδίζετε, εάν ξέρετε πώς να κάνετε προϋπολογισμό των εξόδων σας μπορείτε να γίνετε πλούσιοι. Σημειώστε το εισόδημά σας και τα έξοδά σας. Δείτε πού ξοδεύετε περισσότερα. Μειώστε τις περιττές δαπάνες. Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ σκληρός στον εαυτό σου. Βάλτε λίγο προϋπολογισμό για διασκέδαση επίσης. Το κλειδί είναι απλώς να παρακολουθείτε τα έξοδά σας και να τα μετράτε. Προσέξτε για μικρά έξοδα. Πηγαίνετε για τις «ανάγκες» και όχι για τις «επιθυμίες».

Αγοράστε έξυπνα! Καταστήματα, σούπερ μάρκετ και προϊόντα είναι μερικές φορές πολύ δελεαστικά. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί συναισθηματικά από τις διαφημίσεις. Χρησιμοποιήστε το Νοητικό Σώμα σας αντί να παραιτηθείτε από συναισθήματα. Αγοράστε μόνο ό, τι χρειάζεστε.

«Διαχωρίστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Διαχωρίστε την έντονη επιθυμία από την αυθόρμητη επιθυμία.” MCKS

Κύκλος Αποταμίευσης

2 . Αποταμίευση

Από το εισόδημά σας, πρέπει να εξοικονομήσετε τουλάχιστον το 10%. Προσπαθήστε να το αυξήσετε σταδιακά στο 30% των εσόδων σας. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι: “Μια δεκάρα που εξοικονομήθηκε είναι μια δεκάρα που κερδίζεται!”

Συνιστάται να ανοίξετε έναν ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό μόνο για τις αποταμιεύσεις σας. Τη στιγμή που παίρνετε το μισθό σας ή κερδίζετε κάτι, πάρτε το ελάχιστο 10% και τοποθετήστε το στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Εάν δεν διαχωρίσετε την εξοικονόμηση από τα χρήματα που έχετε διαθέσει για τα έξοδα, υπάρχει η τάση να τα ξοδέψετε όλα.

 1. Δωρεά

Η δωρεά είναι μια επιστήμη που βασίζεται στον Νόμο του Κάρμα. καθώς σπέρνετε με αφθονία θερίζετε με αφθονία! “Αν θέλετε εκατομμύρια δολάρια, δώστε και μοιραστείτε με σύνεση.” MCKS

Η δωρεά δεν είναι έξοδα, είναι μια επένδυση. μια καρμική επένδυση! Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι αυτό που δίνετε, θα λάβετε. Δεν μπορούμε να αποκομίσουμε αυτό που δεν έχουμε σπείρει! Δεν δίνεις μέσα, ούτε χρήματα. Στην πραγματικότητα ο νόμος του Κάρμα αντικαθιστά τον νόμο της έλξης. Ακόμα κι αν έχετε έντονη επιθυμία και χρησιμοποιείτε πολλές τεχνικές όπως η τεχνική οραματισμού για να επιτύχετε το όνειρό σας, εάν δεν έχετε καρμικά το δικαίωμα, δεν θα το πετύχετε. Να είσαι σοφός! Δημιούργησε πολύ καλό κάρμα μέσω της δωρεάς!

«Η Επιστήμη της Υλοποίησης λειτουργεί μόνο αν έχετε κάτι να αφήσετε καρμικά. Αυτό που θέλετε να λάβετε είναι αυτό που πρέπει να δώσετε. ” MCKS

Τουλάχιστον το 10% του εισοδήματός μας θα πρέπει να διατίθεται σε δωρεές και προσφορά. Αυτή είναι η πρακτική που κάνουν πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων των Bill Gates, Oprah Winfrey και Warrant Buffet. Όταν κάνετε δωρεά, κάντε το με σύνεση. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε τη δωρεά για πνευματικές και εκπαιδευτικές υποτροφίες, να εκπαιδεύετε άτομα για νέες δεξιότητες και να προμηθεύεστε έργα. Με αυτόν τον τρόπο πολλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν. Και να θυμάστε ότι όταν δίνετε θα πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να λάβετε. Εάν θέλετε απλώς να δώσετε, να δώσετε  αλλά αν ποτέ δεν είστε πρόθυμοι να λάβετε την ευημερία η ενέργεια δεν μπορεί να ρέει στη ζωή σας. Αυτό με τη σειρά του, επηρεάζει την ικανότητά σας να δώσετε μακροπρόθεσμα.

«Η παροχή και η λήψη είναι ένας κύκλος. Η διακοπή του κύκλου θα οδηγήσει σε καταστροφή. Η μη παροχή είναι καταστροφική. Η μη λήψη είναι εξίσου καταστροφική. Ο κύκλος πρέπει να διατηρηθεί. ” MCKS

 1. Αγορά καλής ποιότητας

Δεν είναι πάντα καλό να αγοράζετε φθηνά! Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία αν αυτό που αγοράζετε είναι ακριβό ή φθηνό, αλλά θα πρέπει να είναι ένα προϊόν καλής ποιότητας. Εάν αγοράζετε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό, μπορεί να μη λειτουργεί πολύ και ίσως χρειαστεί να το αλλάξετε ξανά. Επενδύετε μία φορά στην αγορά ενός προϊόντος καλής ποιότητας, εξοικονομείτε μελλοντικά έξοδα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι “δεν είμαι αρκετά ευημερούσα για να αγοράζω φθηνά.”

 1. Εξασκηθείτε στην αρετή της «γενναιοδωρίας και της μη κλοπής»

Καθώς δίνετε γενναιόδωρα, θα λάβετε άφθονα. Η γενναιοδωρία δημιουργεί καλό κάρμα ευημερίας, ενώ η κλοπή φέρνει τη φτώχεια.

Αποφύγετε οποιαδήποτε κλοπή. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «οι απατεώνες δεν ευημερούν ποτέ». Να είστε γενναιόδωροι! Η γενναιοδωρία και η μη κλοπή πρέπει να ασκούνται σε όλα τα επίπεδα: σωματικά με φιλανθρωπία και εξυπηρέτηση, ειδικά με χρήματα, συναισθηματικά με το να είμαστε ζεστοί και ευγνώμονες και διανοητικά αποφεύγοντας τη λογοκλοπή. Η ζήλια είναι επίσης μια μορφή κλοπής.

«Η αδυναμία να νιώθεις χαρούμενος όταν άλλοι άνθρωποι είναι επιτυχημένοι θα σε τραβήξει κάτω. Αποφύγετε τη ζήλια. ” MCKS

Πληρώστε όποιον θέλετε να πληρώσετε εγκαίρως. Εάν έχετε μια επιχείρηση, πληρώστε το προσωπικό σας σωστά και εγκαίρως. Εάν έχετε ενοικιάσεις να τακτοποιήσετε οικονομικά και να κάνετε πληρωμές, κάντε το έγκαιρα. Όταν καθυστερείτε να δώσετε στους ανθρώπους τα χρήματά τους, τα χρήματά σας θα σας δοθούν με καθυστέρηση. Οι υποπληρωμές είναι επίσης μια μορφή κλοπής. Κάντε πρακτική στη δικαιοσύνη.

Κύκλος χρεών

 1. Κινηθείτε χωρίς χρέη

Προσπαθήστε να διατηρήσετε το αρχείο της πιστωτικής σας κάρτας καθαρό. Μην πάρετε πολλά δάνεια και δόσεις ταυτόχρονα. Εάν χρησιμοποιείτε το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός σας για να πληρώνετε τα δάνεια και τις δόσεις, δεν θα υπάρχουν χρήματα για αποταμίευση, δωρεές και διασκέδαση. Χωρίς δωρεές, η ικανότητά σας να κερδίζετε περισσότερα θα επηρεαστεί. Όσο μπορείτε, απαλλαγείτε από χρέη. “Ποτέ μην ξοδεύετε τα χρήματά σας πριν να τα έχετε.” Τόμας Τζέφερσον

Συνιστάται να διαθέτετε περίπου το 20% του εισοδήματός σας για να πληρώσετε τα χρέη και τις δόσεις σας. Εάν πρέπει να δώσετε περισσότερο από το 80% του εισοδήματός σας για τα δάνεια, σκεφτείτε το διπλά! Μη μειώσετε την εξοικονόμηση 20% και το 10% από τις δωρεές σας. «Είναι θέλημα του Θεού να ζεις σε ευημερία αντί για φτώχεια. Είναι θέλημα του Θεού να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας και να μην είστε χρεωμένοι. ” Τζόελ Όστιν

 1. Εργαστείτε έξυπνα

Πρώτα απ ‘όλα αν υποβάλλετε αίτηση για εργασία σε μια εταιρεία, κοιτάξτε τον υψηλότερο μισθό των εργαζομένων. Εάν ο υψηλότερος μισθός δεν είναι αυτός που ψάχνετε, υποβάλετε αίτηση για άλλη εταιρεία, για άλλη εργασία. Επιλέξτε τη δουλειά σας καλά. Εάν είναι κάτι που σας αρέσει, σίγουρα θα έχετε επιτυχία.

Να είστε προετοιμασμένοι, να εργάζεστε έξυπνα και να είστε εργατικοί. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «τα χρήματα δεν μεγαλώνουν στα δέντρα». Πρέπει να εργαστείτε για αυτό. όχι απαραίτητα πολύ σκληρά, αλλά έξυπνα. Η διαχείριση του χρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα στα έργα σας και να τα ολοκληρώσετε αποτελεσματικά.

Πρέπει επίσης να είστε υπεύθυνοι. “Το τίμημα του μεγαλείου είναι η υπευθυνότητα.” Ουίνστον Τσώρτσιλ

Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, πρέπει να έχετε έναν σαφή σκοπό και να σχεδιάσετε καλά. Πιστεύεται ότι “η αποτυχία στον σχεδιασμό είναι σαν να σχεδιάζεις την αποτυχία σου”. Κοιτάξτε όλες τις λεπτομέρειες και αξιολογήστε τους κινδύνους. Τις περισσότερες φορές η αποτυχία συμβαίνει επειδή δεν σχεδιάζουμε καλά τις λεπτομέρειες και αδυνατούμε να υπολογίσουμε τους κινδύνους.

«Αποφύγετε μια μεγάλη επιβάρυνση ή τα υπερβολικά έξοδα. Αποφύγετε οικονομικούς κινδύνους »MCKS

Όταν θέλετε να ξεκινήσετε ένα έργο ή να επενδύσετε σε μια επιχείρηση, αναρωτηθείτε ότι εάν κάτι πάει στραβά, μπορείτε ακόμα να χειριστείτε τον κίνδυνο ή όχι; Σκεφτείτε! Σχεδιάστε σωστά και εφαρμόστε αποτελεσματικά.

 1. Δημιουργήστε συνείδηση ​​ευημερίας

«Τα χρήματα είναι σαν τη γυναίκα! Αν της λες ό,τι δεν της αρέσει, θα φύγει. Σιωπηλά επιβεβαιώστε στον εαυτό σας: Τα χρήματα ρέουν σε μένα σαν ποτάμι! Τα λεφτά μου πέφτουν σαν καταρράκτης! ” MCKS

Πρέπει να έχετε συνείδηση ​​ευημερίας. Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι στα χρήματα. Εάν δεν μπορείτε να ζητήσετε χρήματα για οποιαδήποτε υπηρεσία κάνετε, εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να γίνετε πλούσιοι, εάν νομίζετε ότι η κατοχή πολλών χρημάτων μπορεί να επηρεάσει τον χαρακτήρα σας, πιθανώς έχετε συνείδηση φτώχειας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι «τα χρήματα είναι κακά», «τα χρήματα είναι η πηγή του κακού» κ.λπ. αλλά αυτά δεν είναι σωστά. Το χρήμα είναι συγκεκριμένη ενέργεια. Το χρήμα είναι δύναμη και είναι ουδέτερο. όχι καλό, ούτε κακό. Τα χρήματα στα χέρια των σωστών ανθρώπων μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος πολλών.

Για να προσελκύσετε άφθονα χρήματα, πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα χρήματα. Πρέπει να δημιουργήσετε μια συνείδηση ​​ευημερίας. Ντύσου ωραία. Να φαίνεσαι ευήμερος και επαγγελματίας. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις ακριβά ρούχα. αλλά χρειάζεται να είσαι εμφανίσιμος και να φαίνεσαι έξυπνος. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «τα ρούχα κάνουν τον άντρα».

Να έχεις σιγουριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικές επιβεβαιώσεις για να μπορέσετε να προσελκύσετε χρήματα εύκολα και πιο αποτελεσματικά, όπως “Είμαι ευήμερος και χαρούμενος”, “τα χρήματα ρέουν προς εμένα σαν ποτάμι”, “τα χρήματα με βρέχουν σαν καταρράκτης”, “λαμβάνω χρήματα γρήγορα, εύκολα και με αφθονία”, έτσι ας είναι.

Κύκλος Kriyashakti

 1. Μάθετε Kriyashakti

Το Kriyashakti είναι η επιστήμη της υλοποίησης. Είναι η επιστήμη της δημιουργίας ισχυρών μορφών σκέψης για την επίτευξη του σκοπού σας και των στόχων σας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα αφαιρώντας τους σπόρους της συνείδησης της φτώχειας από τα τσάκρα και την αύρα σας και αντικαθιστώντας τους με θετικές ενέργειες ευημερίας. Το Kriyashakti είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης για να εκδηλώσουμε πράγματα στο φυσικό επίπεδο». Είναι βασικά η επιστήμη της υλοποίησης που σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιείτε τα σχέδιά σας γρηγορότερα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η επιτυχία δεν εξαρτάται απαραίτητα από τη σκληρή σωματική εργασία. Αναδιαμορφώστε τη στρατηγική σας! ” MCKS

Στην πραγματικότητα, το Kriyashakti παρέχει ένα σύνολο ισχυρών τεχνικών για να αξιοποιήσει σωστά τη δύναμη των σκέψεων και των λεπτών ενεργειών για να δημιουργήσετε μια ζωή ευημερίας και επιτυχίας, τόσο υλικά όσο και πνευματικά. Το Kriyashakti σε κάνει να νιώθεις δυνατός και ζωντανός! «Όταν παράγεις την Ενεργεια Shakti, νιώθεις ζωντανός!» MCKS

 1. Βοηθήστε τους άλλους να γίνουν πλούσιοι

Με βάση τον «Χρυσό Κανόνα», ό, τι θέλετε, πρέπει να το δώσετε σε άλλους και ό, τι δεν θέλετε, δεν πρέπει να το κάνετε σε άλλους. Εάν θέλετε να είστε πλούσιοι, πρέπει να βοηθήσετε τους άλλους να γίνουν πλούσιοι, βρίσκοντας δουλειά για αυτούς, δημιουργώντας ευκαιρίες εργασίας και ευλογώντας τους με ευημερία.

Όσο περισσότερο βοηθάτε τους ανθρώπους να γίνονται πλούσιοι, τόσο περισσότερο βοηθάτε τον εαυτό σας. Αντί να θέλετε όλα τα χρήματα για εσάς και να δημιουργήσετε έναν ανθυγιεινό ανταγωνισμό, δημιουργήστε μια κατάσταση win-win. Να είστε έξυπνοι, το μυστικό της ευημερίας είναι να δημιουργήσετε καλό κάρμα ευημερίας. Δεν αφορά μόνο σκληρή σωματική εργασία. Αναδιαμορφώστε τη στρατηγική σας.

«Το μυστικό για να κερδίστε χρήματα στο χρηματιστήριο είναι να επιτρέψετε στον άλλο τύπο να κερδίσει χρήματα! Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, πρέπει να αφήσετε άλλους ανθρώπους να βγάλουν λεφτά. ” MCKS

 1. Να είστε καλοί σε αυτό που κάνετε

Εάν θέλετε η επιχείρηση να σας ταιριάζει, πρέπει να είστε ένας από τους καλύτερους. Να είστε καλοί σε αυτό που κάνετε! Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «η λίγη γνώση είναι πράγμα επικίνδυνο». Η ανεπαρκής γνώση και δεξιότητα αυξάνει τις πιθανότητες αποτυχίας. Κάντε τον εαυτό σας από τους καλύτερους στον τομέα εξειδίκευσής σας και σε αυτό που κάνετε. Ολοκληρώστε ό, τι ξεκινάτε και κάντε το καλά. Πιστεύεται ευρέως ότι «αν κάτι αξίζει να κάνει, αξίζει να το κάνουμε καλά».

 1. Επενδύστε

Για να αυξήσετε τα χρήματά σας, πρέπει να επενδύσετε, αλλά προσπαθήστε να διατηρείτε άφθονη ρευστότητα ανά πάσα στιγμή. Όταν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι, αξιολογήστε τους κινδύνους. Σκεφτείτε ποια είναι η χειρότερη κατάσταση.

«Υπάρχουν πάντα κίνδυνοι. Υπολογισμός: Ποια είναι η πιθανότητα; Ποιο ειναι το ΚΟΣΤΟΣ? Τι θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά; Πάντα να υπολογίζετε εάν το κέρδος που δημιουργείται είναι αρκετό για να καλύψει τα έξοδα. ” MCKS

Ένα από τα προβλήματα στην επιχείρηση είναι η αδυναμία υπολογισμού του κέρδους και των εξόδων. Μερικές φορές τα έξοδα υπερβαίνουν το κέρδος! Όσο το δυνατόν περισσότερο, τα έργα που ξεκινάτε πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενα. Επενδύστε σε μια αγορά που φέρνει ένα καλό γενικό κόστος. Επενδύστε σε διάφορους τομείς. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι, “μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι.” Με αυτόν τον τρόπο, αν μία αγορά πέσει, δεν θα χάσετε όλα τα χρήματά σας και θα έχετε αρκετά για να επιβιώσετε μέχρι να ανέβει ξανά.

Επενδύστε, ειδικά εάν κάνετε πολλή φιλανθρωπία και τακτικά δωρεές “Εάν δεν αποθηκεύσετε και δεν επενδύσετε, υπάρχουν λιγότερα κανάλια για να εκδηλωθεί το καλό σας κάρμα.” MCKS

Pranic Healing

 1. Δοκιμάστε το Pranic Healing

Σε συμπληρωματικές θεραπείες, δίνεται μεγάλη έμφαση στη μελέτη και την ενίσχυση των ανθρώπινων τσάκρα. Στην πραγματικότητα τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα που περιστρέφονται που ελέγχουν και είναι υπεύθυνα για την καλή λειτουργία του σώματος. Τα τσάκρα έχουν σωματικές, ψυχολογικές και πνευματικές λειτουργίες που τα καθιστούν σημαντικά μέρη στην ανθρώπινη ζωή. Τα κάτω τσάκρα, συμπεριλαμβανομένου του τσάκρα της Βάσης, επηρεάζουν ουσιαστικά την ικανότητα του ατόμου να προσελκύει χρήματα.

«Όταν γίνεις απρόσεκτος με τα χρήματα, αυτό σημαίνει ότι το Basic Chakra δεν είναι τόσο δυνατό και υγιές όσο θα έπρεπε. Τα χαμηλότερα τσάκρα είναι οι άγκυρες στη ζωή σας. Η παραγωγή σας στη ζωή είναι τόσο καλή όσο τα τσάκρα σας. Η κατάσταση των τσάκρα σας επηρεάζει την ευημερία σας. Μάθετε Pranic Healing! ” MCKS

Επομένως, για να αυξηθεί η ικανότητα του ατόμου να προσελκύει χρήματα, πρέπει να αντιμετωπίζονται τα χαμηλότερα τσάκρα καθώς και ορισμένα υψηλότερα τσάκρα όπως το τσάκρα του Ajna.

Το Pranic Healing σε αυτήν την περίπτωση ως επιτυχημένη επιστήμη και τέχνη της θεραπείας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Οι τεχνικές του Pranic Healing μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξισορρόπηση και τη βελτίωση της κατάστασης των τσάκρα καθώς και της αύρας. Το Pranic Healing μπορεί να εφαρμοστεί από άτομα ως προσέγγιση αυτοθεραπείας ή από επαγγελματίες θεραπευτές για οποιοδήποτε άτομο.

Μόλις τα τσάκρα είναι υγιή και ισχυρά, η κατάσταση του ατόμου θα βελτιωθεί ουσιαστικά. Εάν έχετε πολλά χρέη και δυσκολεύεστε να προσελκύσετε χρήματα ή να κερδίσετε περισσότερα, εάν είστε άνεργοι ή αλλάζετε πάντα δουλειές, πρέπει να ενισχύσετε τα τσάκρα σας, ειδικά το τσάκρα της Βάσης.

 1. Επιλέξτε καλούς φίλους

Επιλέξτε φίλους που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε και να επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων σας. Εάν έχετε φίλους που σας ενθαρρύνουν κυρίως να ξοδέψετε και να ξοδέψετε περισσότερα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Εάν είστε με άτομα που συνήθως ξοδεύουν απρόσεκτα και σπαταλούν πολύ, θα αναγκαστείτε να κάνετε το ίδιο, κάτι που σας αφήνει με πολύ χρέος και χωρίς εξοικονόμηση. Να είστε προσεκτικοί με τους φίλους σας. Επιλέξτε τους σωστά.

Βοηθήστε τους φίλους σας να αποθηκεύσουν, να επενδύσουν και να γίνουν πλουσιότεροι και ζητήστε τη βοήθειά τους. Ειδικά όταν είστε νέοι, πρέπει να σκεφτείτε περισσότερα για την εξοικονόμηση και την επένδυση, αντί να ξοδέψετε χρήματα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι, «ο Θεός βοηθά εκείνους που βοηθούν τον εαυτό τους». Κάντε το καλύτερό σας, βοηθήστε τους άλλους και δείτε πώς θα βοηθηθείτε.

 1. Ξεκινήστε τώρα

Ο χρόνος είναι χρήμα. Είναι πολύτιμος. Ξεκινήστε τον προγραμματισμό, την επιχείρηση και την εταιρεία σας τώρα! Μην χρονοτριβείτε. Το να γίνεις πλούσιος δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλά πρέπει να ξεκινήσετε κάπου.

«Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι εκεί που βρίσκεστε τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι όπου θέλετε να είστε! ” MCKS

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας σωστά και έξυπνα.

«Το μέλλον είναι στα χέρια σου… Είσαι προορισμένος να πετύχεις .» MCKS

Πηγή: Pranaworld