«Το 1ο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Πιστοποίησης για την Ελλάδα και την Κύπρο!
“Associate Pranic Healer “

Ο Rama εγκαινιάζει το 1ο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Πιστοποίησης για Pranic Healers. Δημιουργήσαμε μια νέα, προχωρημένη πλατφόρμα, ειδικά διαμορφωμένη για το Πρόγραμμα Πιστοποίησης, με πολλά βίντεο και συναρπαστικό, καινούριο ​​υλικό.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης για “Associate Pranic Healer” δημιουργήθηκε για μαθητές που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις γνώσεις τους στο Pranic Healing και για όσους θέλουν μια μορφή διαπίστευσης όταν χρησιμοποιούν το Pranic Healing σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Rama έλαβε από το Institute of Inner Studies Inc. την άδεια για τη λειτουργία του πρώτου Προγράμματος Πιστοποίησης για Associate Pranic Healers, το 2013. Με την πάροδο των ετών, η διαδικασία βελτιώθηκε και αναδιαμορφώθηκε για να καταστήσει τις πληροφορίες και τις πρακτικές σαφέστερες και πιο σχετικές με τις ανάγκες του θεραπευτή.

Η διαδικασία κορυφώθηκε με μια ολόκληρη αναδιαμόρφωση το 2021, όταν αρχίσαμε να προσφέρουμε ολόκληρο το πρόγραμμα Online!

Η διαδικασία, που διαρκεί ένα έτος, περιλαμβάνει συστηματική και σε βάθος εκπαίδευση σε σεμινάρια Pranic Healing, ιατρικά μαθήματα όπως ανατομία, φυσιολογία και παθολογία, μαθήματα ψυχολογίας, κινεζική και αλλοπαθητική ιατρική, διατροφολογία, πολλές πρακτικές και πολλούς περισσότερους ειδικούς που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις του εκπαιδευόμενου στο Pranic Healing.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην πρακτική πλευρά της εκπαίδευσης, με την εισαγωγή εξειδικευμένων τεχνικών και δεξιοτήτων, πέρα ​​από μια διεξοδική επανάληψη όσων έχουν ήδη διδαχθεί στα σεμινάρια Pranic Healing. Όλα αυτά, υπό την καθοδήγηση των Εκπαιδευτών Γιώργου Σταμούλη και Chiara Perfetti, που έχουν χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία αυτού του προγράμματος.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης θα σας επιτρέψει να βιώσετε μεγαλύτερη επιτυχία, αρμονία και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ανακεφαλαίωση των Αρχών τoυ Pranic Healing διευρύνει τις ικανότητες των εκπαιδευομένων και η προσθήκη επιπλέον θεραπευτικών συστημάτων προσθέτει στην ολοκληρωτική κατανόηση του θέματος.

Ένα φόρουμ μαθητών θα είναι διαθέσιμο για όλους τους συμμετέχοντες για ανταλλαγή ιδεών, ερωτήσεων κ.λπ.

Προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης:

Βασικό επίπεδο Pranic Healing
Προχωρημένο επίπεδο Pranic Healing
Pranic Ψυχοθεραπεία
Pranic Κρυσταλλοθεραπεία (μπορεί να παρακολουθηθεί κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Πιστοποίησης με επιπλέον κόστος)
Προπαρασκευαστικό επίπεδο Arhatic Yoga (μπορεί να παρακολουθηθεί κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Πιστοποίησης με επιπλέον κόστος).

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης περιλαμβάνει:

 • Εκπαίδευση στα σεμινάρια Pranic Healing
 • Μαθήματα σε ιατρικά θέματα
 • Αρχές Ψυχολογίας
 • Αρχές Διατροφής
 • Κυτταρική Θεραπεία με Pranic Healing
 • Ανθοϊάματα Μπαχ
 • Βοτανοθεραπεία
 • Πρόσθετα online μαθήματα από Certified Pranic Healers εκτός Ελλάδος
 • Μαθήματα Φυσιολογίας, Παθολογίας και Ανατομίας
 • Πρώτες βοήθειες
 • Αρχές δεοντολογίας
 • Γραπτές εξετάσεις, με προσωπική καθοδήγηση και αξιολόγηση
 • Ανακεφαλαίωση στα σεμινάρια Βασικού και Προχωρημένου Επιπέδου καθώς και Ψυχοθεραπείας
 • Συγκέντρωση 25 τεκμηριωμένων θεραπειών από τους θεραπευτές

Οι μαθητές πρέπει να παρακολουθούν μαθήματα σε ιατρικά θέματα (εξαιρούνται οι γιατροί και οι νοσοκόμες). Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων εκτελούν το ιατρικό μέρος του προγράμματος. Οι μαθητές θα εξεταστούν με τη σειρά τους ώστε να διαβεβαιωθούν ότι κατέχουν αυτήν τη γνώση, με σκοπό να γίνουν ακόμη καλύτεροι θεραπευτές.

Η ανακεφαλαιοποίηση των προαναφερθέντων σεμιναρίων θεωρείται υποχρεωτική για να βεβαιωθεί ότι ο συμμετέχων είναι σωστά προσανατολισμένος προς το MCKS Pranic Healing και ακολουθεί τις τεχνικές.

Στο τέλος του έτους, οι εκπαιδευόμενοι θα κληθούν να παρουσιάσουν 25 τεκμηριωμένες περιπτώσεις θεραπείας:

10 περιπτώσεις θεραπείας με Βασικό Επίπεδο Pranic Healing
10 περιπτώσεις θεραπείας με Προχωρημένο Επίπεδο Pranic Healing
5 περιπτώσεις θεραπείας με Pranic Ψυχοθεραπεία

Οι προαναφερθείσες περιπτώσεις θα αξιολογηθούν. Στο τέλος του έτους και μετά την αποδοχή των 25 περιπτώσεων θεραπείας, εκδίδεται πιστοποιητικό από το IISI (Ινστιτούτο Εσωτερικών Σπουδών, Inc.)

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης είναι μοναδικό,  το πρώτο που πραγματοποιείται διαδικτυακά για Ελλάδα και Κύπρο και έχει εγκριθεί από το IISI (Ινστιτούτο Εσωτερικών Σπουδών, Inc.). Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, γίνεστε μέρος ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Οργανισμού Pranic Healing.

Επίπεδα προγράμματος πιστοποίησης:

Associate Pranic Healer
Certified Pranic Healer
Certified Pranic Ψυχοθεραπευτής
Certified Senior Pranic Healer
Certified Βοηθός Master Pranic Healer
Certified Master Pranic Healer

Προσεχής εκπαίδευση Πιστοποίησης Associate Pranic Healer : 14 Μαρτίου 2021.

Εγγραφείτε παρακάτω στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης 2021 Online