“Η Δύναμη της Υλοποίησης”

‘Πέρα από τον Νου’ από το IISI

Η Δύναμη της Υλοποίησης με την Chiara Perfetti online ζωντανά 4 Σεπτεμβρίου στις 16:00 – 18:00

Μία συνάντηση που σας αλλάζει τη ζωή και οδηγεί στην ενδυνάμωση!

Συνδυάζουμε την ισχυρή γνώση που αποκτήθηκε μέσω του Pranic Healing που δίδαξε ο Master Choa Kok Sui με πρακτικές μερικών από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου, για να σας δώσουμε ισχυρές τεχνικές που θα αλλάξουν για πάντα τη σχέση σας με την επιτυχία και την ευημερία. Αυτές είναι πρακτικά κόλπα  που σας οδηγούν καθ’ όλη τη διαδικασία εντοπισμού του επόμενου έργου σας, αφαιρώντας όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις σχετικά με την υλοποίηση και την επιτυχία, τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων σας και την προετοιμασία για πρωτοποριακά επιτεύγματα.

Θέλετε να είστε σε θέση να δώσετε μορφή στις ιδέες σας; Όλοι έχουμε βιώσει στιγμές ‘εύρηκα’ όταν οι ιδέες που ξέραμε ότι θα ήταν επιτυχημένες είχαν εμφανιστεί. Στη συνέχεια, ξεκινάμε με πλήρη προοπτική, σχεδιάζοντας και ακολουθώντας έναν καταιγισμό ιδεών, αλλά μένουμε χωρίς ενέργεια μερικές εβδομάδες αργότερα.

Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε κάποια παλιά περιοριστικά μοτίβα! Είναι η στιγμή  να δημιουργήσουμε νέους, πρωτοποριακούς κανόνες για τον εαυτό μας.

Ώρα για επανεκκίνηση!

Πάρτε μια ιδέα για τη θεματολογία της συνάντησης:

• Ανακαλύψτε πώς να ενεργοποιήσετε κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας μέσα σε δευτερόλεπτα. • Ανακαλύψτε πρακτικές για να φτάσετε στην κορυφαία απόδοση. • Ανακαλύψτε πόσο μακριά είστε από τον στόχο σας. Στη συνέχεια, εξαλείψτε αυτό το κενό!

  • Έντονες τεχνικές καθαρισμού
  • Επαναπρογραμματίζοντας τον υποσυνείδητο νου

… και πολλά άλλα!

Αυτή η συνεδρία είναι διαδραστική και αποτελεί ένα δώρο προς τον εαυτό σας που σας γεμίζει ενέργεια. Δηλώστε τη συμμετοχή σας μόνο εάν είστε πρόθυμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, με όλη σας την καρδιά. Την ίδια υπόσχεση σας δίνουμε κι εμείς!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 18:00 Ανοιχτό για όλους!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση σε ελληνικά, ιταλικά, πορτογαλικά και ισπανικά

Διάρκεια: 2 ώρες

Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης χρειάζεται να έχετε την κάμερα ανοιχτή Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης απαγορεύεται η μαγνητοσκόπηση και η βιντεοσκόπηση

Eγγραφείτε ΤΩΡΑ ακολουθώντας το παρακάτω link:

https://beyond.globalpranichealing.com/product/freedom-of-manifestation

Επικοινωνία: 693 8880555, chiara@pranichealing.gr