Γιώργος Σταμούλης

Ο Γιώργος Σταμούλης διδάχθηκε Pranic Healing στην Ιταλία και στην Αμερική το 2005. Το 2006 ίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στην Ελλάδα, το Rama, με την σύζυγό του Chiara Perfetti. Μαζί, έχουν διαδώσει το Pranic Healing στην Κύπρο, στην Ρωσία, στην Ουγγαρία και στην Ουκρανία, ενώ έχουν ανοίξει κέντρα υπό την αιγίδα του Rama σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ο Γιώργος και η Chiara  είναι οι πρώτοι εκπαιδευτές του Pranic Healing στην Ελλάδα. Πιστοποιημένος Pranic Psychotherapist και δάσκαλος των σεμιναρίων: SuperBrain Yoga, MCKS Pranic Self-Healing, MCKS Basic Seminar, MCKS Advanced Seminar, MCKS Psychotherapy και MCKS Pranic Crystal Healing.

Με εξειδίκευση στη θεραπεία ψυχολογικών διαταραχών όπως η κατάθλιψη, οι εξαρτήσεις, οι φοβίες, ο αυτισμός και η νοητική υστέρηση, ο Γιώργος είναι αφιερωμένος στην εξάπλωση και την προώθηση των θεραπευτικών εφαρμογών του Pranic Healing, διεξάγοντας πειραματισμούς στον τομέα της κυτταρικής θεραπείας.

Με την βοήθεια της ομάδας του Rama έχει μεταφράσει τα περισσότερα βιβλία του Master Choa Kok Sui στα ελληνικά, ενώ με την Άντα Μανωλά, μετέφρασε και τα CD διαλογισμών του Master Choa.

Το 2013 ο Rama δημιούργησε το 1o Ελληνικό πρόγραμμα πιστοποίησης για Associate Pranic Healer, ενώ από το 2020 λειτουργεί η πρώτη οnline πλατφόρμα στην Ελλάδα με μεταφράσεις στα Αγγλικά και τα Ιταλικά.

Ο Γιώργος και η Chiara εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο. To 2008 διοργάνωσαν το 1ο σεμινάριο Arhatic Yoga στην Ελλάδα, με τον Master Hector Ramos, ενώ το 2017 το 1o Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα.

Μαζί με την Chiara έχουν δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα μαθητών και εθελοντών δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε πολλούς την ευκαιρία να διαδώσουν τις Διδασκαλίες του Master Choa αλλά και να εμππλουτίσουν την ζωή τους μέσω της συνεισφοράς και της θεραπείας. Ο Γιώργος φημίζεται για τις γνώσεις του και την εμβάθυνσή του σε θέματα πνευματικά και θεραπευτικά.

Γεννημένος στην Αθήνα, με σπουδές Μηχανικού Λογισμικού Η/Υ στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι σήμερα στέλεχος στο χώρο Μεγάλων Συστημάτων Πληροφοριών & Διαχείρισης Δεδομένων με καριέρα στην ΙΒΜ και σε μεγάλες τράπεζες στην Ελλάδα. Ζει στην Αθήνα με την Chiara και είναι πατέρας τριών παιδιών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

rama@pranichealing.gr

T: +30 210 8547506, +30 6938880555

Chiara Perfetti

H Chiara Perfetti, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Σταμούλη, είναι η κύρια και απευθείας δικαιοδόχος (Primary Licensee) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ουγγαρία, ενώ έχει διδάξει και στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Το 2006 συνίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στην Ελλάδα, τον Rama. Υπό την αιγίδα του Rama, έχουν πλέον ανοίξει κέντρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και με τον Γιώργο αποτελούν τους πρώτους εκπαιδευτές του Pranic Healing στην Ελλάδα.

Η Chiara έλαβε την πιστοποίησή της ως θεραπεύτρια και δασκάλα και Certified Pranic Psychotherapist στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. To 2008 στη Γερμανία εμβάθυνε στις πρακτικές του Pranic Face Lifting, με στόχο την αποκατάσταση της επιδερμίδας σε ανθρώπους με εγκαύματα, σοβαρές πληγές από ατυχήματα και σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Το 2009 στην Αμερική εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες θεραπείες για τη διακοπή του καπνίσματος.

Η Chiara δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση θεραπευτών. Το 2013 ο Rama δημιούργησε το 1o Ελληνικό πρόγραμμα πιστοποίησης για Associate Pranic Healer.

Ως υπεύθυνη των Κέντρων Θεραπείας στους Αγ. Αναργύρους και στον Αγ. Στέφανο, αναλαμβάνει τη πραγματοποίηση θεραπευτικών και ανώτερων σεμιναρίων, εκδηλώσεων και παρουσιάσεων του Master Choa Kok Sui. To 2008 διοργάνωσε το 1ο σεμινάριο Arhatic Yoga στην Ελλάδα, με τον Master Hector Ramos, ενώ το 2017, το 1o και με την βοήθεια της ομάδας του Rama, διεξάγεται το Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα. Η Chiara διδάσκει Pranic Healing στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από το 2016.

Το 2019 διενήργησε σε συνεργασία με την εταιρία Focus Bari, έρευνα για την αποτελεσματικότητα του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές του Master Choa, στην μείωση του στρες και την αύξηση της παραγωγικότητας στον χώρο της εργασίας, με θεαματικά αποτελέσματα.

Το 2020 ο Rama δημιουργεί την πρώτη οnline πλατφόρμα, με τα μαθήματα και τις ομιλίες να  μεταφράζονται στα Αγγλικά και τα Ιταλικά.

Η Chiara είναι γνωστή για την ευθύτητα και το χιούμορ της, την δοτικότητά της στους μαθητές και στους θεραπευόμενους. Σε κάθε ευκαιρία βρίσκει τρόπους να εφαρμόζει πρακτικά τις διδασκαλίες του Master Choa. Μαζί με τον Γιώργο Σταμούλη έχουν αναπτύξει μια δεμένη ομάδα εθελοντών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η οποία ολοένα και αυξάνεται.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε παγκόσμια συνέδρια Pranic Healing και εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Chiara Perfetti ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές Κοινωνιολογίας, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στη Ρώμη. Διαμένει στην Αθήνα με τον Γιώργο Σταμούλη και τα δύο τους παιδιά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

email: chiara@pranichealing.gr

T: +30 210 8547506, +30 6938880555

Riccardo Scornajenghi

Ο Riccardo είναι απευθείας μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui,  Senior Instructor και Πιστοποιημένος Pranic Healer. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Atma Namaste στην Ιταλία, ενώ αποτελεί Ιδρυτικό μέλος του Rama.

Το 2006, μέσω του Γιώργου Σταμούλη και της Chiara Perfetti, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διδασκαλία του Pranic Healing, διδάσκοντας το πρώτο σεμινάριο Basic Pranic Healing. Από τότε, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του Rama, διδάσκοντας και εμπνέοντας μαθητές στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο Riccardo συνάντησε προσωπικά το Master Choa Kok Sui το 2001. H συνάντηση αυτή αποτέλεσε ένα ορόσημο μεταμόρφωσης, τόσο για τη δική του ζωή, όπως και για τις ζωές πολλών άλλων ανθρώπων. Ακολουθώντας το Δάσκαλο σε ολόκληρο τον κόσμο ενσωμάτωσε τις ανώτερες διδασκαλίες και πρακτικές του συστήματος Pranic Healing και το 2002 ίδρυσε το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Atma Namaste” στη Νότιο Ιταλία με σκοπό την προώθηση και εξάπλωση της διδασκαλίας του Master Choa Kok Sui.

Ο Riccardo είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας θεραπευτής που προσφέρει θεραπεία και ανακούφιση σε εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα. Ένας πραγματικός ανθρωπιστής και εθελοντής των διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui ταγμένος στην προσφορά βοήθειας προς το συνάνθρωπο.

Τα τελευταία χρόνια ο Riccardo πειραματίζεται συστηματικά στο συνδυασμό των πρακτικών Pranic Healing με αυτές τις σύγχρονης ιατρικής, με τη συμβολή της Ιταλικής ιατρικής κοινότητας.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας και δάσκαλος του Pranic Healing, ο Riccardo είναι πατέρας 3 παιδιών και μαζί με τη γυναίκα του Etilvia έχουν αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στη γενέτειρά της, την Κολομβία. Μέσω του προγράμματος «Progetto Paramo» σε μια από τις φτωχότερες κοινότητες της Κολομβίας, προσφέρουν σε μόνιμη βάση σίτιση, ιατροφαρμακευτική παρακολούθηση και φροντίδα, υιοθεσία άπορων παιδιών εξ’ αποστάσεως καθώς και πλήρη ανοικοδόμηση όλων των κατοικιών εντός της κοινότητας.

Στον εν λόγω χώρο ίδρυσαν και Κέντρο Θεραπειών Pranic Healing με απώτερο στόχο να εκπαιδεύσουν τους ίδιους τους κατοίκους στο Pranic Healing ως εργαλείο που θα τους βοηθήσει να καλυτερεύσουν οι ίδιοι την καθημερινότητά τους.

Ο Riccardo είναι Δάσκαλος του IISI* στα ακόλουθα σεμινάρια:

  • MCKS Pranic Healing (Basic) (από το 2006)

  • MCKS Advanced Pranic Healing (από το 2007)

  • MCKS Pranic Psychotherapy (από το 2008)

  • MCKS Pranic Crystal Healing (από το 2010)

  • MCKS Psychic Self-Defense (από το 2010)

  • MCKS Achieving Oneness with the Higher Soul (από το 2010)

  • MCKS Pranic Facelifting & Body Sculpting

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

email: rscornajenghi@tin.it

Τ: +39 340 736 6143