Προς την παγκόσμια ειρήνη

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια απλή αλλά ισχυρή τεχνική που εισήγαγε ο Master Choa Kok Sui για την επίτευξη κοσμικής συνείδησης ή αυτό που συχνά αποκαλούμε “Διαφώτιση” Είναι επίσης μια μορφή υπηρεσίας προς τον κόσμο αυξάνοντας την αρμονία και την ειρήνη μέσω του να γίνει κανάλι για να ευλογεί τη γη με στοργική καλοσύνη.

Στην πραγματικότητα, ανάμεσα σε όλες τις τεχνικές που διδάσκονται από τον Δάσκαλο Choa Kok Sui, ίσως καμία δεν προκαλεί τόσες λαμπερές μαρτυρίες για προσωπική θεραπεία και θετικό μετασχηματισμό της ζωής, όπως ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχή ότι μερικά από τα κύρια τσάκρα όπως το τσάκρα της Κορώνας είναι τα σημεία εισόδου ή πύλες σε ορισμένα επίπεδα συνειδητότητας. Επομένως, για να επιτευχθεί η διαφώτιση, το τσάκρα της Κορώνας πρέπει να ενεργοποιηθεί επαρκώς.

Το τσάκρα της Κορώνας μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν το  τσάκρα της Καρδιάς ενεργοποιηθεί επαρκώς.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενεργοποίησης των τσάκρα της Καρδιάς και της Κορώνας,όπως η Hatha  γιόγκα,οι τεχνικές αναπνοής της γιόγκα, τα μάντρα και οι τεχνικές οραματισμού. Όλες αυτές οι τεχνικές είναι αποτελεσματικές αλλά όχι αρκετά γρήγορες. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και ταχύτερους τρόπους για να ενεργοποιήσετε αυτά τα τσάκρα είναι μέσω του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Βασικά βοηθά στη μεταμόρφωση της εσωτερικής κατάστασης του ασκούμενου. Όταν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού μετατρέπουμε την απελπισία σε ελπίδα, την αμφιβολία σε πίστη και το σκοτάδι σε φως, θα γεμίζουμε εσωτερικά με ελπίδα, πίστη και φως. Αυτό στην πραγματικότητα δημιουργεί ένα θεραπευτικό και μεταμορφωτικό αποτέλεσμα.

«Όταν επιδιώκετε να παρηγορήσετε, γεμίζετε με φως, αγάπη και δύναμη αντί να βυθίζεστε στη λάσπη σας, στη δική σας εγωιστική δυστυχία και πόνο». Δάσκαλος Choa Kok Sui

Αυτός ο Διαλογισμός είναι πραγματικά ξεχωριστός. Λειτουργεί σε φυσικά, διανοητικά και πνευματικά επίπεδα για να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς (τη φυσική καρδιά) και το τσάκρα της κορώνας (η πνευματική καρδιά), επιτρέποντας έτσι στον ασκούμενο να κατεβάσει μια μεγάλη ποσότητα θεϊκής ενέργειας στην κορώνα  και μέσα στο σύστημά του.

Εξήγησε ο Δάσκαλος, «όταν κάνεις Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, κατεβαίνει πολλή Θεϊκή Ενέργεια και γίνεστε ολοκληρωμένοι και πιο συνδεδεμένοι και ένα με την Ανώτερη Ψυχή σας. ” (Δάσκαλος Choa Kok Sui, 2006, σελ. 30) Επομένως, λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της συναισθηματικής αγάπης της ενσαρκωμένης ψυχής και της θεϊκής αγάπης της Ανώτερης Ψυχής.

Πολλοί ασκούμενοι του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές έχουν αναφέρει αυξημένα επίπεδα διαίσθησης, αυξημένες θεραπευτικές δυνάμεις, πιο έντονες και πιο οργανωμένες ψυχικές ικανότητες, εσωτερική ειρήνη, στοργική καλοσύνη, συμπόνια, ενισχυμένη πνευματική υπηρεσία, φωτεινότερη και πιο ισορροπημένη αύρα, μεγαλύτερα τσάκρα, ενισχυμένη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, η ανάπτυξη της διόρασης και άλλων εσωτερικών ψυχικών ικανοτήτων, πιο υγιές σωματικό σώμα, μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή με λιγότερο άγχος και πιο ισορροπημένη προσωπικότητα.

Στην πραγματικότητα ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ξεπλένει και καθαρίζει την αύρα χρησιμοποιώντας την Πνευματική ενέργεια καθαρίζοντας και ακονίζοντας το μυαλό και ηρεμώντας τα συναισθήματα. Λειτουργεί βασικά ως πνευματικό ντους. Όταν η αύρα είναι καθαρή και λαμπερή, θα νιώσετε την ηρεμία και ως αποτέλεσμα υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης. Τα άλλα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο οι θετικές παρενέργειες.

«Η εξάσκηση της ηρεμίας και της ευαισθητοποίησης σάς επιτρέπει να συμμετέχετε σε υψηλότερες πνευματικές δραστηριότητες. Μέσα στην ακινησία υπάρχει μεγαλύτερη πνευματική δραστηριότητα. Η ακινησία είναι απλώς ένα σκαλοπάτι. ” (Master Choa Kok Sui, 2006, σελ. 13)

Ο καθαρισμός σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει σε τρία διαφορετικά επίπεδα: τον καθαρισμό από τις δικές μας ανθυγιεινές σκέψεις και συναισθήματα, τον καθαρισμό από την αρνητική σκέψη και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων που έρχονται σε εμάς και τον καθαρισμό από τη μόλυνση που προκαλείται από τη ζωή σε μια μεγάλη και πολυσύχναστη πόλη.

«Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία διαλογισμού για την πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τους Μεγάλους. ” Δάσκαλος Choa Kok Sui

Πηγή: Pranaworld