Ο Rama – Pranic Healing & Arhatic Yoga έχει έντονη παρουσία στην Κύπρο από το 2014, όταν ξεκίνησε διδάσκοντας στη Λεμεσσό σε μια μικρή ομάδα μαθητών το πρώτο Σεμινάριο Basic Pranic Healing. Η αποτελεσματικότητα και η αρτιότητα αυτής της πρωτοποριακής θεραπευτικής μεθόδου έκανε το Pranic Healing να διαδοθεί πολύ γρήγορα και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

Κεντρικοί πυλώνες για τη διάδοση του Pranic Healing είναι οι ιδρυτές του Rama – Pranic Healing & Arhatic Yoga στην Αθήνα, Γιώργος Σταμούλης και Chiara Perfetti, οι οποίοι  εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing στην Ιταλία και στις ΗΠΑ και είναι οι πρώτοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και θεραπευτές Pranic Healing στην Ελλάδα.  Συγκεκριμένα,  έχουν πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτές για τα σεμινάρια MCKS Basic Pranic Healing, MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy , MCKS Pranic Crystal Healing και Super Brain Yoga ενώ έχουν πιστοποιηθεί ως θεραπευτές στην Pranic Ψυχοθεραπεία (IISI Certified Pranic Psychotherapists) με την έγκριση του Master Hector Ramos.  Έχουν διδάξει σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στην Κύπρο, την Ουγγαρία, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Μαζί με άλλους 5 έμπειρους εκπαιδευτές αποτελούν τον βασικό κορμό εκπαίδευσης του οργανισμού φροντίζοντας από τo εκπαιδευτικό κέντρο του Rama να αποφοιτούν υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές και θεραπευτές Pranic Healing. Ο Γιώργος και η Chiara, στην Κύπρο έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές συζητώντας και αναλύοντας την μέθοδο του Pranic Healing και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην καθημερινότητα ενός ατόμου. Επίσης,  το 2015, έχουν διοργανώσει ομιλία με τον Master Stephen Co στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Το 2018  πραγματοποιήθηκε η πρώτη καμπάνια Διακοπής Καπνίσματος με εντυπωσιακό αποτελέσματα. Το Pranic Healing έχει παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Κύπρου (ο Master Stephen Co στο Σίγμα channel – 2015, ο Master Hector Ramos στο ΡΙΚ – 2019,  αλλά και στον Alpha  Κύπρου) όπως επίσης και στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΙΚ της Κύπρου.

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται ανώτερα σεμινάρια από Masters του Pranic Healing με τη συμμετοχή μαθητών από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό!

Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο στο You Tube, στα οποία έχουμε παρουσιάσει διάφορα θέματα, όπως: Pranic Facelift, διακοπή καπνίσματος κλπ.

Στην Κύπρο υπάρχει μια αξιόλογη ομάδα εθελοντών, των οποίων η βοήθεια είναι καταλυτική στην διάδοση και στην γνωστοποίηση του Pranic Healing. Οι εθελοντές μας συμμετέχουν σε εκθέσεις εναλλακτικών θεραπειών ως εκπρόσωποι του Pranic Healing, προσφέροντας δωρεάν θεραπείες ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να καλυτερεύσουν τη ζωή τους.

Αυτή τη στιγμή, λειτουργούν 3 πιστοποιημένα κέντρα Pranic Healing στην Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, όπου τακτικά πραγματοποιούνται Σεμινάρια, διαλογισμοί, συνεδρίες Pranic Healing, πρακτική Arhatic Yoga, Prana Sports Therapy, Prana Kids συνεδρίες, συνεδρίες Pranic Ψυχοθεραπείας, Pranic Face Lifting, Διακοπή Καπνίσματος κ.ά. Στα κέντρα Pranic Healing πραγματοποιούνται διαλογισμοί, σεμινάρια ανοιχτά προς το κοινό, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στις διδασκαλίες και διαδικτυακές εκδηλώσεις από ανώτερους δασκάλους του Pranic Healing.

Τα κέντρα αυτά είναι πάντα ανοιχτά και οι θεραπευτές είναι πιστοποιημένοι Pranic Healers, οι οποίοι προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε περιπτώσεις απλές αλλά και περίπλοκες. Είναι αφοσιωμένα στην διάδοση, τις διδασκαλίες και τις τεχνικές του Pranic Healing και έχουν ως απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και την αντιμετώπιση των καταστάσεων που αντιμετωπίζουν μέσα από το πρίσμα της διαχείρισης της ενέργειας.

Στοιχεία επικοινωνίας με τα κέντρα Pranic  Healing:

Λευκωσία – Atma Pranic Healing Center
Βασιλέως Παύλου 7, 2412 Ενγκώμη, Λευκωσία
Email: karolinapranic@hotmail.com
Tel.: 99717195 – Καρολίνα Μανούρη