Θεραπεία Σχέσεων – Το Μυστικό βρίσκεται στην Καρδιά

Θεραπεία Σχέσεων – Το Μυστικό βρίσκεται στην Καρδιά

Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην ενέργεια. Οι θετικές σχέσεις αντανακλούν οικειότητα σε κάθε πτυχή της συντροφικότητας: ψυχική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική. Η ενέργεια της αγάπης ενός ζευγαριού σε μια συναισθηματική σχέση «δένει» με αρμονικό τρόπο, επιτρέποντας στην αγάπη και στα υγιή συναισθήματα να ρέουν μεταξύ τους εύκολα και ελεύθερα. Αντίθετα, όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε μια «κακή» σχέση, όπου επικρατούν οι διαφωνίες και οι τσακωμοί, τα πεδία της ενέργειας, δεν ταιριάζουν και δεν ρέουν. Στον κόσμο της ενέργειας, οι όμοιες ενέργειες έλκονται, ενώ οι διαφορετικές απωθούνται. Οπότε στην πραγματικότητα είναι η ενεργειακή φύση των δυο συντρόφων που συγκρούεται και απωθείται.

Το Pranic Healing ® του Μaster Choa Kok Sui χρησιμοποιεί τεχνικές καθαρισμού για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα των ζευγαριών. Αυτό βοηθά τα άτομα να αντιδρούν λιγότερο και πιο σωστά προωθώντας παράλληλα τη θετική ενέργεια να ρέει ελεύθερα μεταξύ των δύο εταίρων σε μια σχέση. Το επόμενο βήμα είναι να αυξηθεί η οικειότητα. Πολλές φορές τα ζευγάρια αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η οικειότητα είναι κάτι περισσότερο από την ερωτική πράξη. Όταν η οικειότητα υπάρχει μόνο στο φυσικό σώμα και αυτό υφίσταται αλλαγές, τότε με τη σειρά της και η συνασθηματική οικειότητα αρχίζει να ξεθωριάζει.

Όταν τα συναισθήματα αλλάζουν, το ίδιο συμβαίνει και με την οικειότητα. Τα ενεργειακά κέντρα της καρδιάς δυο ανθρώπων πρέπει να ενεργοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό και σε αρμονία μεταξύ τους ώστε να σχηματίσουν μια «σύνδεση αγάπης». Αυτή η ενεργειακή μέθοδος μάς επιτρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον χωρίς προσπάθεια. Στο νοητικό επίπεδο, συχνά οι άνθρωποι βάζουν τα λάθη και τις αδυναμίες του συντρόφου τους κάτω από το “μικροσκόπιο” αντί να εστιάζουν στα θετικά του χαρακτηριστικά.

Μια εύκολη τεχνική είναι να ενισχύετε νοητικά τις θετικές ιδιότητες που έχει ο σύντροφός σας.

Αρχικά, κάντε σιωπηλά μια απογραφή των θετικών ιδιοτήτων του συντρόφου σας. Στη συνέχεια, επαινέστε τον/την για τα καλά χαρακτηριστικά που βλέπετε. Τελικά, πείτε στο σύντροφό σας πόσο υπέροχος και ιδιαίτερος είναι! Ακολουθήστε την παραπάνω τεχνική σε τακτική βάση, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες για τη σχέση σας. Πλημμυρίστε τον σύντροφό σας με καλή ενέργεια και θετικά σχόλια και παρακολουθήστε τον να «ανθίζει», καθώς έτσι εμπνέεται να ανταποκριθεί στους επαίνους σας.

Από πνευματικής απόψεως, είναι σημαντικό τα πεδία της ενέργειας δύο ανθρώπων σε μια σχέση να «συγχωνεύονται». Όταν προβάλλουμε αγάπη, η αγάπη επιστρέφει πίσω σε εμάς. Έχουμε τη δύναμη να αξιοποιήσουμε την ενέργεια και να δημιουργήσουμε θετικά αποτελέσματα  μέσω της Θεραπείας Σχέσεων.

Με το Pranic Healing, προκειμένου να θεραπεύσουμε ενεργειακά και να δημιουργήσουμε επιτυχημένες σχέσεις αγάπης, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πρακτική του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Αυτό θα βοηθήσει να αποβάλλουμε τις ενέργειες του στρες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής ημέρας. Αυτός ο ισχυρός διαλογισμός ενεργοποιεί πρώτα το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς που μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον σύντροφό μας. Στη συνέχεια, ενεργοποιείται το ενεργειακό κέντρο της κορώνας ώστε να βιώσουμε την ενότητα με τον Ανώτερό μας Εαυτό. Αυτός ο απλός διαλογισμός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την αφαίρεση του θυμού, του άγχους και της αγανάκτησης, καθώς και για την ενίσχυση της αληθινής φύσης της αγάπης, τόσο σε εμάς όσο και στον σύντροφό μας. Για καλύτερα αποτελέσματα, το ζευγάρι πρέπει να εφαρμόζει αυτές τις απλές τεχνικές μαζί, ώστε οι 2 σύντροφοι να βιώσουν μια «ενοποίηση» της αύρας και των ενεργειακών κέντρων τους.

Όσο περισσότερο εξασκείστε στις παραπάνω τεχνικές τόσο περισσότερο θα βιώνετε την ενότητα του σώματος, του νου, της καρδιάς και της ψυχής με τον σύντροφό σας! Ο Rama-Pranic Healing Greece, προσφέρει Θεραπεία Σχέσεων σε ζευγάρια και σε οικογένειες.