Εσωτερική Μεταμόρφωση

Εσωτερική Μεταμόρφωση
December 7, 2022 Yiorgos Stamoulis

«Για να αναπτυχθούμε, πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές τις αδυναμίες. Πρέπει να αφαιρέσουμε αυτά τα εμπόδια και να τα θυσιάσουμε στον Θεό ».
(GMCKS ‘Creative Transformation’)

Ετοιμαστείτε για μια μεταμορφωση!
Μόνο αυτή τη φορά, δεν αλλάζουμε κάτι επάνω μας, αυτή τη φορά αφήνουμε κάτι που στην πραγματικότητα δεν μας ανήκει: τις αρνητικές σκέψεις που παίρνουμε από το περιβάλλον μας, τους προγραμματισμούς από την παιδική μας ηλικία, τους σπόρους αρνητικής συμπεριφοράς που πρέπει να απελευθερωθούν και να μετουσιωθούν. Η μετουσίωση είναι ένα μεγάλο μέρος του Pranic Healing. Από την αρχή, από το πρώτο Basic Σεμινάριο, γνωρίζουμε ότι η δόμηση του χαρακτήρα βασίζεται στον εσωτερικό καθαρισμό. Πού πηγαίνουν αυτές οι αρνητικές ενέργειες; Μετατρέπονται σε θετικά χαρακτηριστικά, σε καύσιμο που είναι ευεργετικό για τα σώματά μας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την ανθυγιεινή διατροφή σας σε υγιεινή, πρώτα θα απαλλαγείτε από τα βλαπτερά τρόφιμα στο ντουλάπι σας, και μετά θα εισάγετε θετικές επιλογές φαγητού. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε σε αυτήν την εντατική σειρά ‘Εσωτερικής Μεταμόρφωσης’.
Ο Γιώργος Σταμούλης θα μας δώσει απίστευτες συμβουλές για συναισθηματική και νοητική κάθαρση και θα μας θυμίσει εργαλεία που γνωρίζουμε, αλλά ίσως ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε.

Τι να περιμένετε:
1. Ολοκληρωμένη και βαθιά κάθαρση: Θα δουλεύουμε πάνω σε ένα «ελάττωμα» την φορά. Αυτό θα επιτρέψει την εστιασμένη πρακτική και τον ενδελεχή καθαρισμό.
2. Πολλή πρακτική! Ο Γιώργος θα περιγράψει όλες τις πτυχές κάθε «ελαττώματος», αλλά αυτό δεν είναι θεωρητικό εργαστήριο. Είμαστε εδώ για δράση!
3. Ομαδική ενέργεια! Μία από τις πιο επωφελείς πτυχές του σεμιναρίου, σε σχέση με την κάθαρση που κάνουμε μόνοι μας, είναι ότι όλοι αρχίζουμε και τελειώνουμε μαζί. Μια συγκεντρωμένη ενέργεια μας οδηγεί. Θα λογοδοτούμε για τις καθημερινές μας πρακτικές, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέες ρουτίνες ακόμη και μετά τη λήξη της σειράς σεμιναρίων.
4. Έναν νέο εαυτό! Θα αρχίσετε να βλέπετε μικρές αλλαγές στον τρόπο που αντιδράτε. Όπως λένε οι δάσκαλοι, «η αλλαγή ξεκινά όταν κάνετε την επιλογή να αλλάξετε», ακόμη και πριν από τις τεχνικές… η μετουσίωση συμβαίνει ήδη με το που εγγραφείτε στο σεμινάριο.

Τα οφέλη για τον καθαρισμό είναι αμέτρητα. Αυτό που κάνουμε είναι να αλλάξουμε την βαριά, πυκνή ενέργεια και να την κάνουμε πιο λεπτοφυή, πιο ανάλαφρη. Αυτή η λεπτοφυή ενέργεια ελευθερώνεται και ταξιδεύει προς τα πάνω, ενεργοποιώντας τα ανώτερα ενεργειακά μας κέντρα. Θα γίνουμε πιο δυνατοί, συναισθηματικά πιο ισορροπημένοι και νοητικά πιο διαυγείς. Τα πνευματικά οφέλη είναι επίσης πολλά, ξεκινώντας από το καλό κάρμα που προσελκύουμε κάνοντας κάτι θετικό για τον εαυτό μας. Οι διαλογισμοί μας θα γίνουν βαθύτεροι, αφού θα έχουμε απελευθερώσει αυτές τις βαριές ενέργειες.

Τέλος, θυμούμαστε τα λόγια του Δασκάλου:
Καθώς αναπτύσσεστε, οι άνθρωποι γύρω σας αναπτύσσονται επίσης. Καθώς προχωράτε, ο κόσμος εξελίσσεται μαζί σας σε κάποιο βαθμόGMCKS.

Κάντε κάτι καλό για το εαυτό σας και για τον κόσμο γύρω σας! Έσωτερική Μεταμόρφωση’ με τον Γιώργο Σταμούλη κάθε Τετάρτη!