Διαλογισμός Πανσελήνου WESAK

Η Πανσέληνος του Wesak είναι μια ωδή στην Αγάπη, το  Φως, τη Συμπόνια και ταυτόχρονα μας πλημμυρίζει με πνευματική ενέργεια, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε ώθηση στα σχέδιά μας και σε ό,τι θέλουμε να υλοποιηθεί.

Τι είναι το Wesak;
Το Wesak είναι η πιο δυνατή ενεργειακά στιγμή του χρόνου, η πιο σημαντική πανσέληνος του έτους. Είναι μια μοναδική ευκαιρία επαναφόρτισης του ενεργειακού μας σώματος με ενέργειες που δεν είναι προσβάσιμες τον υπόλοιπο χρόνο, μια ευκαιρία πνευματικής αφύπνισης αλλά και μια ευκαιρία να προσφέρουμε στον κόσμο υπηρεσία σκορπίζοντας αγάπη. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα, γιορτάζεται κάθε χρόνο την Πανσέληνο του Ταύρου και θεωρείται ότι αυτήν τη μέρα, ο Βούδας μαζί με όλα τα μεγάλα όντα κατέρχονται για να ευλογήσουν και να βοηθήσουν κάθε άνθρωπο και κάθε ύπαρξη πάνω στη Γη. Γι’ αυτό άλλωστε, κατά το Wesak χιλιάδες άτομα ανά τον πλανήτη κάνουν Διαλογισμό με σκοπό να ωφελήσουν και να ωφεληθούν.

Τα οφέλη του Wesak
Κατά τη διάρκεια του Wesak, μπορούμε, χωρίς να διαθέτουμε προηγούμενη γνώση ή εμπειρία, να διαλογιστούμε και να γεμίσουμε με φρέσκια ενέργεια η οποία θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καθημερινής ζωής, να αποβάλλουμε αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα και να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο δυνατοί. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Wesak ενισχύεται η εσωτερική μας συνείδηση και ισχυροποιείται η σύνδεσή μας με το σύμπαν και τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε. Έτσι βιώνουμε μια πνευματική αφύπνιση και κατανοούμε ότι δεν είμαστε μόνοι, μια μονάδα, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του κόσμου ο οποίος μας χρειάζεται όσο τον χρειαζόμαστε και εμείς για την επιβίωσή μας.

Για να βοηθήσουμε τη Μητέρα Γη και όλους τους κατοίκους της, κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου και του Διαλογισμού Wesak, χρησιμοποιούμε την Μεγάλη Επίκληση, μια παγκόσμια προσευχή αρχαίας προέλευσης που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 70 γλώσσες και η οποία χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους όλων των πίστεων και πνευματικών τοποθετήσεων. Σε αυτήν την Επίκληση εκφράζονται ορισμένες κεντρικές αλήθειες που οι περισσότεροι άνθρωποι αποδέχονται όπως είναι: η αναγνώριση της ύπαρξης μιας ανώτερης δύναμης την οποία ονομάζουμε Θεό και η οποία μας έχει δώσει νοημοσύνη και αγάπη, η αναγνώριση της δύναμης της αγάπης και η γνώση ότι το θείο Σχέδιο μπορεί να εκφραστεί μόνο μέσω της Ανθρωπότητας. Με λίγα λόγια, ψάλλοντας αυτήν την παγκόσμια προσευχή, βοηθούμε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος!

Το Wesak όμως δεν ωφελεί μόνο τον πλανήτη μας αλλά και εμάς τους ίδιους που επιλέγουμε να διαλογιστούμε μια τέτοια ημέρα καθώς η ποσότητα της ενέργειας που κατέρχεται και η οποία λαμβάνουμε αυξάνεται όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ατόμων που διαλογίζονται στον ίδιο χώρο. Έτσι αυτός ο διαλογισμός λόγω του αριθμού των ατόμων που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν ανά τον κόσμο, αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε ώθηση στην πνευματική μας ανάπτυξη για έναν ολόκληρο χρόνο και να ευλογήσουμε με τεράστιες ποσότητες ενέργειας τη ζωή μας, τους στόχους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για μέγιστα αποτελέσματα
Για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα αυτό το Wesak, σας προτείνουμε την ώρα του Διαλογισμού να έχετε μαζί σας νερό, φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, τα project σας γραμμένα σε χαρτί και ό,τι άλλο θέλετε να ευλογηθεί καθώς κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού η ενέργεια που κατέρχεται ευλογεί απεριόριστα ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο. Φορέστε επίσης ανοιχτόχρωμα η λευκά ρούχα καθώς έτσι θα απορροφήσετε περισσότερη ενέργεια.

Ο Διαλογισμός είναι ανοιχτός για όλους!

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 06:45π.μ.
(Η ακριβής ώρα της πανσελήνου είναι στις 07:14 π.μ.)

Για να συνδεθείτε απευθείας μαζί μας μέσω zoom, κάντε κλικ εδώ :

 

Συνδεθείτε στο διαλογισμό Wesak

Meeting ID: 817 8180 8352
Passcode: WESAK1605

Η κάμερά σας θα πρέπει να είναι “ενεργή” καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης
Απαγορεύεται η μαγνητοσκόπηση σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλες τις δωρεές σας οι οποίες θα δοθούν στους φίλους μας στην Ουκρανία.

Για τις δωρεές σας κάντε κλικ εδώ.

Δωρεά