Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένας απλός αλλά ισχυρός καθοδηγούμενος διαλογισμός, ο οποίος
στοχεύει στην ενεργοποίηση των 2 ενεργειακών κέντρων της Αγάπης.

Πατήστε CC στο βίντεο για να ενεργοποιήσετε τους Ελληνικούς υπότιλους.

 

Συνδεθείτε μαζί μας, στον διαδικτυακό Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές που πραγματοποιούμε κάθε Τετάρτη στις 21.30 (στα Ελληνικά Αγγλικά και Γαλλικά), πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ONLINE

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια προηγμένη, απλή αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική που σας βοηθά να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα και να βελτιώσετε την υγεία σας. Σήμερα ασκείται παγκοσμίως από εκατομμύρια ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών και παραδόσεων με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ο Master Choa Kok Sui, ο σύγχρονος ιδρυτής του Pranic Healing και της Arhatic Yoga εισήγαγε αυτόν τον διαλογισμό ως ένα ισχυρό εργαλείο για την πνευματική ανάπτυξη και τη θεραπεία. Βασίζεται στην προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται επίσης για την επίτευξη βαθιάς χαλάρωσης, την εξάλειψη του στρες, την προώθηση της υγείας, την αύξηση της δημιουργικότητας και της νοημοσύνης, την επίτευξη εσωτερικής ευτυχίας και ικανοποίησης.

Έρευνες και επιστημονικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί σχετικά με τις νευροφυσιολογικές, ψυχολογικές, κοινωνιολογικές και ψυχο-πνευματικές επιδράσεις αυτού του Διαλογισμού. Αυτές οι μελέτες έχουν διεξαχθεί κυρίως στη Νέα Υόρκη και στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, αλλά και στην Ελλάδα το 2019, όπου ο Rama διοργάνωσε μια έρευνα για τα αποτελέσματα του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές για τη μείωση του στρες και την αύξηση της παραγωγικότητας στο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα αυτό είχε διάρκεια 8 εβδομάδες σε συνεργασία με την εταιρεία Focus Bari, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το είδος της ενέργειας που λαμβάνουμε κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου διαλογισμού έχει θετικές επιπτώσεις σε συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο, και αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης πρακτικής είναι ότι αντί να συγκεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας, διοχετεύετε θετική ενέργεια προς ολόκληρο τον πλανήτη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το όφελος ενός ατόμου, μιας οικογένειας, μιας κοινωνίας, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο παγκοσμίου φήμης ‘Life Coach’ Tony Robbins, συμπεριλαμβάνει τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές στα σεμινάριά του που συγκεντρώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Καθώς “δίνοντας λαμβάνουμε”, η θετική ενέργεια που προσφέρεται διαμέσου αυτού του Διαλογισμού, επιστρέφει στον διαλογιζόμενο πολλές φορές, σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Ο Διαλογισμός αυτός είναι καθοδηγούμενος, ηχογραφημένος με την φωνή του Master Choa Kok Sui, με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά με την υπέροχη φωνή της γνωστής ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου. Ο Διαλογισμός έχει διάρκεια 20 λεπτά και η συμμετοχή είναι πάντα δωρεάν!

– Περισσότερα για τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές –

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια προηγμένη, απλή αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική που σας βοηθά να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα και να βελτιώσετε την υγεία σας. Σήμερα ασκείται παγκοσμίως από εκατομμύρια ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών και παραδόσεων με εκπληκτικά αποτελέσματα.


Οι Δίδυμες Καρδιές αναφέρονται στα ενεργειακά κέντρα της καρδιάς, το οποίο αποτελεί το κέντρο των υψηλότερων συναισθημάτων όπως συμπόνια, αγάπη, χαρά, έλεος και εκτίμηση για τους άλλους -έδρα της ανθρώπινης αγάπης-, και στο κέντρο της κορώνας -έδρα της ανιδιοτελούς αγάπης-. Το ενεργειακό κέντρο της κορώνας, που ονομάζεται επίσης πνευματική καρδιά, βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού και είναι το σημείο εισόδου μιας λεπτοφυούς ενέργειας που δημιουργεί υψηλότερη πνευματική συνείδηση.


Από όλες τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν και διδάχτηκαν από τον Master Choa Kok Sui, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι η πιο κατάλληλη για εσωτερική μετουσίωση και πνευματική εξέλιξη. Η τακτική εξάσκηση στον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές μάς εγχέει με γαλήνια, καταπραϋντική, θεραπευτική ενέργεια που βοηθά να μεταμορφώσει κάθε πτυχή της ζωής μας.


Για να επιτευχθεί η κοσμική συνείδηση, είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί επαρκώς το ενεργειακό κέντρο της κορώνας, το οποίο με τη σειρά του είναι δυνατόν μόνο όταν το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς ενεργοποιηθεί κατάλληλα. Έτσι, μέσω της ανάπτυξης των υψηλότερων συναισθημάτων είναι δυνατόν να επεκτείνουμε τη συνείδηση και να βιώσουμε τη θεϊκή αγάπη.

Έχει καταγραφεί ότι με την τακτική άσκηση αυτού του διαλογισμού, μπορεί κανείς να επιτύχει:

 • Μία σημαντική ανάπτυξη και εναρμόνιση των ενεργειακών σωμάτων και των ενεργειακών κέντρων ενός ατόμου
 • Την έλξη ενέργειας ευημερίας και αφθονίας
 • Ευεξία και θεραπεία μειώνοντας σημαντικά το άγχος, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ειρήνη και βοηθώντας στην εναρμόνιση των σχέσεων
 • Βελτίωση των μαθησιακών ικανοτήτων, της νοημοσύνης, της δημιουργικότητας και της διαίσθησης

“Ακριβώς όπως το Pranic Healing μπορεί να βελτιώσει σημαντικά απλές και σοβαρές παθήσεις, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές, όταν ασκείται από μεγάλο αριθμό ανθρώπων μαζί μπορεί να “θεραπεύσει” θαυματουργικά ολόκληρη τη γη – Καθιστώντας έτσι τη γη πιο ειρηνική και αρμονική”                                                                                         

– GMCKS

Γιατί ο Διαλογισμός σε ομάδες είναι πιο ισχυρός από το Διαλογισμό ξεχωριστά?

Οι ομαδικοί διαλογισμοί είναι ισχυροί. Η αποτελεσματικότητα των ευλογιών πολλαπλασιάζεται όταν ο Διαλογισμός γίνεται από ένα σύνολο ανθρώπων. Η ενέργεια που παράγεται όταν επτά (7) και περισσότερα άτομα διαλογίζονται μαζί, ως μία ομάδα, είναι ίση με 100 άτομα που διαλογίζονται ξεχωριστά.

Πόσα άτομα εξασκούν τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές σε όλο τον κόσμο;

Εκατομμύρια άτομα καθημερινά σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, από διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικούς πολιτισμούς και ανθρώπους σε διαφορετικούς τομείς ζωής! Και ο αριθμός αυξάνεται κάθε μέρα.


– Οφέλη του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές –

 • Μειώνει το άγχος
 • Τριπλασιάζει την παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης
 • Αυξάνει την ικανοποίηση, την ευτυχία, την εσωτερική ειρήνη και τη χαρά στη ζωή
 • Δημιουργεί αρμονικές σχέσεις
 • Αυξάνει τη φυσική και εσωτερική δύναμη
 • Ανοίγει την ευαισθητοποίηση προς την άπειρη δεξαμενή ενέργειας, δημιουργικότητας και νοημοσύνης που βρίσκεται βαθιά μέσα σε όλους
 • Δημιουργεί αρμονία ανάμεσα στο δεξί και στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου
 • Καθαρίζει και ενισχύει τα ενεργειακά κέντρα και την αύρα, καθιστώντας έτσι το σώμα σε όλα τα επίπεδα ισχυρότερο και πιο δυναμικό
 • Αυξάνει τη νοητική σαφήνεια και τη μνήμη
 • Αυξάνει τις ικανότητες αντίληψης και κατανόησης

Ο Rama διοργανώνει διαδικτυακά και στα κέντρα του σε εβδομαδιαία βάση αυτόν τον Διαλογισμό, ο οποίος είναι ανοιχτός για όλους!

– Ποιος δεν πρέπει να κάνει τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές –

 • Έγκυες γυναίκες και άτομα κάτω των 16 ετών.
 • Ασθενείς με σοβαρή καρδιακή πάθηση, υπέρταση, γλαύκωμα ή νεφρικά και ηπατικά νοσήματα.
 • Βαριοί καπνιστές και βαριά κρεατοφάγοι (ιδιαίτερα χοιρινό).
 • Άτομα που καταναλώνουν πολύ αλκοόλ ή κάνουν χρήση παραισθησιογόνων ουσιών.