“Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία” του Master Choa Kok Sui

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές, ο οποίος, όμως, εμπεριέχει ένα επιπλέον κομμάτι το οποίο αποσκοπεί αποκλειστικά στη σωματική αυτοθεραπεία.

Διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές και επιπρόσθετα συμβάλλει στην ανάρρωση και ενδυνάμωση του φυσικού σώματος.

Ο Master Choa Kok Sui μάς καθοδηγεί χρησιμοποιώντας έναν οραματισμό, για να μπορέσουμε πολύ πιο εύκολα να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητες της θεραπευτικής ενέργειας, η οποία ήδη εισέρχεται στην κορώνα μας κατά την διάρκεια του διαλογισμού, με σκοπό τη βελτίωση ή τη συντήρηση της καλής υγείας του σώματος. Ως αποτέλεσμα, μετά το πέρας του διαλογισμού αισθανόμαστε και είμαστε πιο υγιείς. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα εμφανίζονται σιγά-σιγά, ίσως και μετά από μερικές ημέρες.

Η χρήση και αξιοποίηση του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 16 ετών, σε πάσχοντες από σοβαρά καρδιακά νοσήματα και υπέρταση, σε γυναίκες που εγκυμονούν.

Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει θετικά και ευνοϊκά αποτελέσματα ως συνέπεια του συστηματικού Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία. Πρόσφατα πειράματα, μάλιστα, έχουν δείξει σημαντική αύξηση (έως και 300%) των επιπέδων της παραγόμενης μελατονίνης στον εγκέφαλο μετά τον διαλογισμό. Αυτά τα σημαντικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι ο Διαλογισμός αυτός είναι πολύ ωφέλιμος και προωθεί την μακροζωία, τη μείωση του στρες, την ομαλότητα του ύπνου, την αντικαρκινική δράση και την αύξηση της πνευματικότητας.

“Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές για Ψυχολογική Ευεξεία” του Master Choa Kok Sui

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές για Ψυχολογική Ευεξία βασίζεται στον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές στον οποίο ο Master Choa Kok Sui έχει εισαγάγει ένα επιπλέον κομμάτι που έχει ως σκοπό την ψυχοθεραπεία του διαλογιζόμενου, συμβάλλοντας στην ψυχολογική αποφόρτιση από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, προσφέροντας του κάτι ανεκτίμητο, την εσωτερική του ηρεμία και γαλήνη.

Τα πλεονεκτήματα της τακτικής πρακτικής του Διαλογισμού αυτού είναι η αυξημένη διανοητική διαύγεια, η ενίσχυση των ψυχικών ικανοτήτων, η αυξημένη νοημοσύνη και οι αυξημένες δεξιότητες κατανόησης -χαρακτηριστικά απαραίτητα για κάθε άνθρωπο. Χρησιμοποιείται για την αποφόρτιση από το στρες ενώ προσφέρει ανακούφιση και από διάφορες άλλες ψυχολογικές παθήσεις, όπως κατάθλιψη, τραύματα και φοβίες.

Η χρήση και αξιοποίηση του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία δεν συνιστάται σε παιδιά κάτω των 16 ετών, σε πάσχοντες από σοβαρά καρδιακά νοσήματα και υπέρταση, σε γυναίκες που εγκυμονούν.

Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει θετικά και ευνοϊκά αποτελέσματα ως συνέπεια του συστηματικού Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία. Πρόσφατα πειράματα μάλιστα, έχουν καταδείξει σημαντική αύξηση των επιπέδων της παραγόμενης σεροτονίνης στον εγκέφαλο μετά τον Διαλογισμό, η οποία όπως είναι γνωστό αποκαλείται: «Η ορμόνη της ευτυχίας». Αυτά τα σημαντικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος Διαλογισμός είναι ιδιαιτέρως σημαντικός σε ό,τι αφορά στη μακροζωία, στη μείωση του στρες, του θυμού ή οποιουδήποτε άλλου αρνητικού συναισθήματος, καθώς και στην αύξηση της πνευματικότητας.

“Διαλογισμός στη Συγχώρεση” του Master Choa Kok Sui

«…γιατί ξεχνώντας κανείς τον Εαυτό του τον βρίσκει. Συγχωρώντας θα Συγχωρεθούμε…»
Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης

Όταν αφήσουμε στην άκρη το Εγώ μας, όταν καταφέρουμε να δούμε πέρα από τα στενά σύνορα του Εαυτού μας, τότε έχουμε κάνει ήδη τη μισή διαδρομή προς το “μεγάλωμά μας”.
Η συγκεκριμένη τεχνική της Συγχώρεσης δημιουργήθηκε από τον Master Choa Kok Sui, ενώ τη μορφή Διαλογισμού της έδωσε ένας από τους μαθητές του.

Η Αγάπη, η Κατανόηση, η Συγχώρεση, είναι έννοιες που μας βοηθούν να απελευθερωθούμε από ό,τι μας κάνει να μένουμε προσκολλημένοι μόνο στη δική μας οπτική για τα πράγματα. Μέσα από τη συγκεκριμένη Τεχνική της Συγχώρεσης δίνουμε στον άνθρωπο που συγχωρούμε αλλά και στον εαυτό μας ελαφρυντικά, καθώς παραδεχόμαστε ότι ο δρόμος που διανύουμε είναι ένα μονοπάτι που μας οδηγεί στη μάθηση και τη γνώση του Εαυτού. Ωριμάζουμε και καλυτερεύουμε μέσα από τα λάθη μας και αυτό είναι κάτι που όταν το συνειδητοποιήσουμε παύουμε να είμαστε σκληροί και αμετακίνητοι απέναντι σε όσους μας πόνεσαν. Απεναντίας νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα που μας δίδαξαν και επιτρέπουμε σε αγνά συναισθήματα να μας κατακλύσουν και να μας θεραπεύσουν σε κάθε επίπεδο.

Μέσα από την πρακτική στην τεχνική της Συγχώρεσης μπορούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας σε όλα τα επίπεδα: οικογενειακό, φιλικό, συναισθηματικό, επαγγελματικό. Γονείς που βίωναν προβληματική σχέση με τα παιδιά τους, ένιωσαν «ξαφνικά» ότι επικοινωνούσαν καλύτερα μαζί τους, ότι οι ρόλοι ήταν πάλι ορθά μοιρασμένοι. Συνεργάτες που αντιμετώπιζαν συγκρούσεις στον εργασιακό τους χώρο είδαν τις σχέσεις τους να εξομαλύνονται. Ποικίλα είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που είδαν τις σχέσεις τους να βελτιώνονται και να μαλακώνουν, γιατί η Συγχώρεση είναι μια διαδικασία που γίνεται σε επίπεδο Ψυχής. Εκεί δεν υπάρχουν διακρίσεις, εγωισμοί, διαμάχες, καθώς πρωτοστατεί η Αγάπη και τα ανώτερα συναισθήματα.

Συγχωρώντας και ζητώντας Συγχώρεση, δίνουμε στον εαυτό μας μια τεράστια ευκαιρία για μια ζωή με γαλήνη και υγιή συναισθήματα που προάγουν την πνευματική μας εξέλιξη αλλά και τη σωματική μας θεραπεία. Ο θυμός, η απογοήτευση, η πικρία, η εκδικητικότητα, είναι νοσογόνα συναισθήματα και όταν εμείς τους επιτρέπουμε να μας καταδυναστεύουν, ευνοούμε τη δημιουργία κατώτερων δονήσεων στο σώμα και στο πνεύμα μας. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την προσωπική μας ευτυχία και ηρεμία. Αποφασίζοντας να συγχωρήσουμε και ταυτόχρονα να ζητήσουμε ταπεινά Συγγνώμη, αναλαμβάνουμε τα ηνία της ζωής μας, απελευθερωνόμαστε από κάθε προσδοκία και κάνουμε πρόσφορο το έδαφος για την περαιτέρω εξέλιξή μας.

 

“Διαλογισμός Ευημερίας” του Master Choa Kok Sui

«Το να δίνει κανείς συνδέεται με την καρδιά. Όταν αγαπάς, όταν δίνεις και μοιράζεσαι, θα έχεις ευημερία»
Master Choa Kok Sui

Στον Διαλογισμό Ευημερίας ο Master Choa Kok Sui μάς καθοδηγεί με τρόπο τέτοιο ώστε να επιταχύνουμε την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας, να υλοποιήσουμε τις θετικές μας σκέψεις πιο γρήγορα καθώς και να παγιδεύσουμε και να διαλύσουμε τις αρνητικές σκέψεις που παρεμποδίζουν την ευημερία και την αφθονία μας. Η σχέση του πλούτου με την πνευματικότητα είναι άμεση καθώς τα υλικά αγαθά μάς απελευθερώνουν από την ανάγκη να προσπαθούμε για την κάλυψη των βασικών μας αναγκών και μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη της πνευματικότητας.

Πολλές εκφάνσεις της ζωής μας σχετίζονται με το χρήμα και πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία στην αποδοχή της σχέσης τους με αυτό. Άνθρωποι διαθέτουν χρήματα και δεν είναι γενναιόδωροι, άνθρωποι δημιουργούν αξία (κατασκευάζουν προϊόντα, παράγουν υπηρεσίες) και δυσκολεύονται στην αξιολόγησή τους ή αισθάνονται άσχημα να χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους, υποβιβάζοντας το προϊόν τους, άνθρωποι με οικονομική ανάγκη δυσκολεύονται να αποδεχτούν τα χρήματα που τους προσφέρονται από φιλικά-συγγενικά πρόσωπα. Τα συναισθήματα αυτά τα οποία μπλοκάρουν την οικονομική μας εξέλιξη βασίζονται στην πεποίθηση ότι το χρήμα είναι κάτι κακό. Αυτή η σκέψη και η αρνητικότητα που δημιουργεί διαλύεται κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού και αντικαθίσταται από θετικές σκέψεις οι οποίες δίνουν στο χρήμα την πραγματική του διάσταση. Μαθαίνουμε δηλαδή ότι το χρήμα δεν είναι από μόνο του καλό ή κακό αλλά ένα εργαλείο.

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui, η κατάσταση των ενεργειακών μας κέντρων (τσάκρα) επηρεάζει άμεσα την ευημερία μας. Όταν είμαστε ευήμεροι μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους σε πνευματικό, συναισθηματικό και υλικό επίπεδο αλλά και τον εαυτό μας σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όσο περισσότερο δίνουμε στους άλλους, τόσο περισσότερες ευλογίες λαμβάνουμε κι εμείς οι ίδιοι. Η προσφορά σε τρίτους αποτελεί πράξη αγάπης που συνδέεται με την αφύπνιση του ενεργειακού κέντρου (τσάκρα) της καρδιάς. Είναι λοιπόν σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πως η αφύπνιση της καρδιάς είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευημερία και την αφθονία στη ζωή μας.

Επίκεντρο του διαλογισμού είναι η ενδυνάμωση του τσάκρα της βάσης το οποίο σχετίζεται με τη γη και με την ύλη. Το τσάκρα της βάσης όταν είναι ενεργοποιημένο μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τις ευχές, τις ιδέες και τα πλάνα μας.  Οι άνθρωποι στους οποίους το τσάκρα της βάσης δεν έχει ενέργεια ή δεν λειτουργεί σωστά, είναι άνθρωποι των λόγων και όχι των έργων καθώς ενώ έχουν πολλές ιδέες δυσκολεύονται να τις υλοποιήσουν.

Επίκεντρο του διαλογισμού είναι η ενδυνάμωση του τσάκρα της βάσης το οποίο σχετίζεται με τη γη και με την ύλη. Το τσάκρα της βάσης όταν είναι ενεργοποιημένο μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τις ευχές, τις ιδέες και τα πλάνα μας.  Οι άνθρωποι στους οποίους το τσάκρα της βάσης δεν έχει ενέργεια ή δεν λειτουργεί σωστά, είναι άνθρωποι των λόγων και όχι των έργων καθώς ενώ έχουν πολλές ιδέες δυσκολεύονται να τις υλοποιήσουν.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αφυπνίζουμε τα ενεργειακά κέντρα της καρδιάς, της κορώνας και της βάσης, κάνουμε βαθιά κάθαρση όλων των ενεργειακών κέντρων από αρνητικές σκεπτομορφές συνδεδεμένες με το χρήμα και γεμίζουμε το ενεργειακό μας σύστημα με καθαρή ενέργεια ευημερίας και θετικές σκέψεις.

Πρακτικές οδηγίες συμμετοχής:

Η ενέργεια που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού Ευημερίας ευλογεί ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο. Σας συνιστούμε λοιπόν να έχετε μαζί σας τις προσωπικές σας γραπτές ευχές, επιθυμίες, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με όσα θέλετε να υλοποιηθούν σε επίπεδο συναισθηματικό, οικονομικό και προσωπικό.

“Θεραπεία Ευημερίας” του Master Hector Ramos

Η ευημερία στη ζωή σχετίζεται με την ενέργεια. Μεταμορφώστε την ενέργεια και μπορείτε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας! Το MCKS Pranic Healing σας προσφέρει την κατανόηση και τα εργαλεία για να δημιουργήσετε με τον κατάλληλο τρόπο τη ζωή που επιθυμείτε. Ο Grand Master Choa Kok Sui διδάσκει ότι “τα πράγματα συμβαίνουν γιατί θέλετε να συμβούν. Η δημιουργία γίνεται μέσω της Θέλησης, επηρεάζοντας τους εσωτερικούς κόσμους”. Το chakra της Βάσης είναι το θεμέλιο στη ζωή και η ρίζα της ικανότητας σας να πραγματοποιείτε τους στόχους σας. Χωρίς μια δυνατή Θέληση τα σχέδια μας δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο καθοδηγούμενο Διαλογισμό με έναν από τους ανώτερους μαθητές του Grand Master Choa Kok Suι, μπορούμε να διαλύσουμε τις ενέργειες που είναι εμπόδιο και υπάρχουν στο σύστημά μας όπως είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αμφιβολία και η αναβλητικότητα.

Ενεργοποιήστε την Ανώτερη Θέλησή σας για να δώσετε ώθηση στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, των ονείρων σας και των στόχων σας. Αυτός ο Διαλογισμός μάς προσφέρει διαύγεια σκέψης, συγκέντρωση και συνέπεια στον στόχο και στην προσπάθεια να επιτύχουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε στη ζωή! Βιώστε εσωτερική, σωματική και οικονομική θεραπεία που θα αλλάξει τη ζωή τη δική σας και των αγαπημένων σας!

“Αφυπνήστε την Αγάπη μέσα σας” του Master Stephen Co

Αυτός ο Διαλογισμός μάς ταξιδεύει πολύ βαθιά μέσα μας και μας πάει πίσω σε μια ηλικία όπου κάθε θετικό συναίσθημα ήταν ιδιαίτερα όμορφο και δυνατό. Ένας βαθιά στοργικός Διαλογισμός για να ξεκλειδώσετε τα Εσωτερικά Μυστικά της Καρδιάς. Λούστε την αύρα σας και το ενεργειακό σας σώμα με εσωτερική ηρεμία, φώς, αγάπη και ευδαιμονία. Το MCKS PRANIC HEALING® χρησιμοποιεί τεχνικές των Εσωτερικών Διδασκαλιών της Καρδιάς για να διαλύσει αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα και να τα μετουσιώσει, με σκοπό την καλύτερη υγεία, πιο ευτυχισμένες σχέσεις και δυνατότερη πνευματική σύνδεση. Η ενέργεια της αγάπης μπορεί να μετουσιώσει κάθε αρνητικό συναίσθημα, ακόμα και να μας κάνει να βλέπουμε μια πραγματικότητα όμορφη, διαφορετική, πλουσιοπάροχη. Ο Διαλογισμός αυτός μάς δίνει μια γεύση για τον τρόπο με τον οποίο πραγματικά μπορούμε να δώσουμε άλλη όψη στη ζωή μας.

Θα καταφέρετε να μάθετε γιατί το Μυστικό είναι στην Καρδιά και πώς η αγάπη είναι η Πύλη για την Φώτιση. Ο Διαλογισμός αυτός είναι καθοδηγούμενος από έναν από τους 8 Master Pranic Healers, τον Master Stephen Co.

“Διαλογισμός Πανσελήνου”

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου μεγάλες ποσότητες ενέργειας εισέρχονται στη Γη. Την περίοδο αυτή οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πιο ευερέθιστοι και αντιδρούν παρορμητικά σε γεγονότα και καταστάσεις που βιώνουν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Πανσέληνος αποτελεί μία περίοδο κρίσης για τους περισσότερους ανθρώπους.

Βάσει αρχαίων διδασκαλιών η περίοδος της Πανσελήνου είναι περίοδος κρίσης ή ευκαιρίας για τον καθένα. Στο Pranic Healing βλέπουμε την Πανσέληνο σαν μια σπουδαία ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο την αυξημένη ενέργεια για να αποβάλλουμε από το σύστημά μας αρνητικές ενέργειες.

Η ενέργεια της Πανσελήνου θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το λίπασμα για τα φυτά. Το λίπασμα βοηθά στην ανάπτυξη όλων των φυτών. Είτε πρόκειται για ένα δέντρο, ένα λουλούδι, ή αγριάδα, το λίπασμα θα τους δώσει τη δύναμη να αναπτυχθούν. Σε έναν δουλεμένο κήπο στον οποίο έχουν φυτευτεί όμορφα και χρήσιμα φυτά και έχουν απομακρυνθεί τα ζιζάνια, το λίπασμα θα δώσει ώθηση και δύναμη.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η ενέργεια της Πανσελήνου κατευθύνεται στη Γη και επηρεάζει τα πάντα.

Χρησιμοποιούμε επίσης την ενέργεια αυτή για να ευλογήσουμε τους συνανθρώπους μας, τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας και τα έργα μας. Επομένως η Πανσέληνος αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία  για την εξέλιξή μας.

Τα αποτελέσματα ενός Διαλογισμού γίνονται εντονότερα, όταν διαλογιζόμαστε σε ομάδες. Ο Διαλογισμός μιας ομάδας 7 ατόμων, ισοδυναμεί με μεμονωμένο Διαλογισμό 100 ατόμων.

«Η υλοποίηση χρειάζεται ενέργεια» Master Choa Kok Sui

Τα οφέλη του Διαλογισμού, πέρα από την ηρεμία που προσδίδει στην περίοδο της Πανσελήνου, θα μπορούσαν να συνοψιστούν στα εξής :

  • Κάθαρση του ενεργειακού σώματος
  • Γρηγορότερη υλοποίηση των επιθυμιών μας
  • Ευκαιρία για υπηρεσία στον κόσμο
  • Πνευματική ενδυνάμωση
  • Επαναφόρτιση του σώματος

Στον Rama –Pranic  Healing Greece πραγματοποιείται Διαλογισμός σε κάθε Πανσέληνο, όπου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις ευλογίες που καταφθάνουν στη Γη και είναι διαθέσιμες στην ανθρωπότητα.