Διακοπή Καπνίσματος σε 1 συνεδρία

Σταματήστε το κάπνισμα σε μία συνεδρία!

 

Το κάπνισμα είναι ένας από αυτούς τους εθισμούς τους οποίους η ανθρωπότητα δεν έχει σταματήσει πραγματικά. Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και γιατροί, βρίσκουν ακόμα δικαιολογίες όπως ότι… “Βοηθά με τα επίπεδα του άγχους μου”, “Πέντε ή λιγότερα την ημέρα δεν είναι επιβλαβή”… και έτσι συνεχίζεται.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να σταματήσουν το κάπνισμα και δεν ξέρουν πώς… Με το Pranic Healing είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, αλλά υπάρχει μια παγίδα! Πρέπει να θέλεις να σταματήσεις. Αυτό είναι όλο.

Ο εθισμός μπορεί να εξεταστεί από την ενεργειακή σκοπιά, και ως εκ τούτου να αντιμετωπιστεί σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι τα ενεργειακά παράσιτα τροφοδοτούνται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Έτσι, ένα ενεργειακό παράσιτο «καπνίσματος» θα θέλει τον καπνιστή να καπνίζει όλο και περισσότερο, επειδή τροφοδοτείται από αυτά τα συναισθήματα. Δεν θα βρείτε ένα άτομο να καπνίζει για πρώτη φορά και να το λατρεύει. Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τη γεύση, τη μυρωδιά του καπνού και πώς τους κάνει να αισθάνονται. Αλλά μετά το πρώτο τσιγάρο, τα παράσιτα βρήκαν μια νέα φωλιά.

Οι τεχνικές Pranic Healing είναι σε θέση να βοηθήσουν στη διακοπή καπνίσματος, να απομακρύνουν αυτά τα παράσιτα, να καθαρίσουν ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα και να εντείνουν τη θέληση του ασθενούς, κάτι που βοηθά στην αντίστασή του στον καπνό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο θεραπευόμενος θα καθίσει άνετα και θα του ζητηθεί να φανταστεί ότι παίρνει ένα τσιγάρο και το ανάβει. Όλη η συνεδρία δεν πρέπει να διαρκεί πάνω από 40 ’. Στο τέλος της συνεδρίας θα είναι αδύνατο για τον θεραπευόμενο να σκεφτεί το κάπνισμα ή να το απολαύσει.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Στο Pranic Healing Greece έχουμε εμπειρία πάνω από 17 χρόνια στην εφαρμογή: “Διακοπή Καπνίσματος” με το Pranic Healing σε μόνο 1 συνεδρία.

Κλείστε την συνεδρία σας τώρα!

 

 

 

[/spb_text_block]