Ας πάμε φιλικά προς το περιβάλλον

Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟ-ΦΙΛΙΚΗ ΑΡΧΑΤΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ένα κάλεσμα στον κόσμο: Γνωστοποιήστε ότι η πνευματικότητα είναι Πράσινη!

Από την αρχή της πορείας μας στο Pranic Healing, από την πρώτη συνάντηση, ο GrandMaster Choa Kok Sui μας δίνει το δώρο του Διαλογισμού Twin Hearts. Σας καλούμε να ευλογήσουμε τη Μητέρα Γη και όλους τους ορατούς και αόρατους κατοίκους της με Ειρήνη και Αγάπη, με αφθονία και πνευματικότητα, με Θεραπεία και Φως. Σε κάθε βήμα της προσπάθειάς μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, οι διδασκαλίες και οι πρακτικές Του φέρνουν τη συνεχή υπενθύμιση της σύνδεσής μας με όλα τα όντα και ιδιαίτερα με τη σύνδεσή μας με τη Γη.

Η συνειδητοποίηση ότι μας υποστηρίζει η Μητέρα Γη όχι μόνο σωματικά, αλλά ενεργητικά, συναισθηματικά και πνευματικά αρχίζει να διαμορφώνεται. Σταδιακά, συνειδητοποιούμε επίσης ότι αυτή η σχέση είναι αμοιβαία, είναι ζωντανή και πρέπει να αναπτυχθεί. Καθώς η Μητέρα Γη μας καλλιεργεί σε περισσότερα από ένα επίπεδα, πρέπει επίσης να καλλιεργήσουμε τη Μητέρα Γη.

Το GrandMaster Choa Kok Sui μάς διδάσκει ότι η ύπαρξή μας, οι ρίζες μας εκτείνονται βαθιά στη Γη και, είμαστε συνδεδεμένοι στη συνείδηση. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας και η εξέλιξη της Γης είναι αλληλένδετες και αλληλεξαρτώμενες. Οι ενέργειες, οι συμπεριφορές και οι συλλογικές μας σκέψεις αντηχούν σε όλο τον πλανήτη – η υγεία μας, η ευημερία μας, τα μέρη που κατοικούμε, η κατανόησή μας επηρεάζονται από τις δονήσεις της. Όταν υπάρχει καλό χώμα, το φαγητό μας είναι ενισχυμένο και γεμάτο φως και ζωντάνια. Η άμεση και άμεση επίδραση της επικοινωνίας με το νερό έχει επικυρωθεί. Μπορούμε κυριολεκτικά να αλλάξουμε τη μοριακή δομή του νερού με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα λόγια μας. Όταν προβάλλουμε την αγάπη, την ομορφιά, τη θεραπεία, την ειρήνη και την αρμονία στη Μητέρα Γη, η συνείδησή μας τραβιέται προς τα πάνω. Η εξέλιξη καθορίζεται από κάθε πράξη και σκέψη, με κάθε στιγμή που προσδίδουμε στη Γη.

Σύμφωνα με την Αρχή της Αλληλογραφίας, η ενέργεια που παράγουμε, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας μπορούν να είναι τόσο ρυπογόνα στον πλανήτη μας όσο σκουπίδια ή μπορούν να είναι τόσο ενεργητικά όσο ένα αόρατο αγκάλιασμα.

Ως εκ τούτου, έχουμε αναλάβει την αποστολή μας να φέρουμε αυτήν τη σχέση στο προσκήνιο στο Retreat Yoga Retreat 2020 στην Ελλάδα.

Βάζουμε τα Πράσινα μυαλά μας να εξασκηθούν, ξεκινώντας τώρα κάνοντας μια κλήση σε ολόκληρη την οικογένεια Arhatic και την παγκόσμια κοινότητα να συνδημιουργήσουν μια Νέα Καθολική Σκέψη ότι μια Ευτυχισμένη, Υγιής, Ελπίδα, Ισχυρή Γη είναι δυνατή ΤΩΡΑ και εντός της δυνατότητας μας. Μια νέα αυγή που αναδύεται για τις επόμενες γενιές. Οι ανεκτίμητες διδασκαλίες του GrandMaster Choa Kok Sui μας θυμίζουν κάθε μέρα ότι δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε συγκλονισμένοι, δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε αβοήθητοι ως άτομα – η δύναμη να μεταμορφώσει τον πλανήτη βρίσκεται μέσα στις αγαπημένες μας καρδιές και τα θεραπευτικά χέρια μας!

Σύμφωνα με τα λόγια του δασκάλου: “μόνο καλές σκέψεις, καλές λέξεις, καλές ενέργειες!”

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε στο πρώτο φιλικό προς το περιβάλλον Arhatic Yoga Retreat στην Ευρώπη

Η αγάπη για τον πλανήτη μας τίθεται σε δράση:

Καλές σκέψεις με την καθημερινή πρακτική της Ευλογίας και της Ευγνωμοσύνης στη Μητέρα Γη και σε όλα τα αισθανόμενα όντα που μοιράζονται αυτό το σπίτι.

Καλή Ενέργεια: Κατά τη διάρκεια ενός πολύ Ειδικού Διαλογισμού Πανσέληνου στο Retreat: Οι Δάσκαλοι θα μοιραστούν ισχυρές διδασκαλίες σχετικά με την ενεργητική και πνευματική σύνδεση που έχουμε με κάθε πτυχή της Μητέρας Γης και τον ρόλο που έχει η ανθρωπότητα στην Πλανητική εξέλιξη. Θα μας δοθεί μεγαλύτερη κατανόηση της βαθύτερης έννοιας της εκδήλωσης του Θείου Σχεδίου στη Γη

Καλές λέξεις: Διαδίδουμε τη λέξη! Ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις, εμπνεύσεις και συμβουλές στο φιλικό προς το περιβάλλον ταξίδι μας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας στην ειδική σελίδα μας στο Facebook και γνωστοποιήστε ότι η πνευματικότητα είναι Πράσινη!

Καλές δράσεις: Κυριολεκτικά φέρνουμε τη Φύση στο αμφιθέατρο! Συγκεκριμένα φυτά που καθαρίζουν ενεργά την ατμόσφαιρα θα ενωθούν μαζί μας τον επόμενο χρόνο! Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η διακόσμηση θα είναι υφασμένη στο οικολογικό μας σύνθημα. Περιμένετε επίσης πράσινες τσάντες δώρων και είδη καταστημάτων. Ω! Και ξεχάστε τα πλαστικά σήματα, πηγαίνουμε ύφασμα!

Τέλος, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να κάνουμε το φαγητό όσο πιο τοπικό και οργανικό γίνεται, αν και μέσα στα μέσα του ξενοδοχείου μας.

Γιατί όμως να περιμένετε μέχρι το Retreat; Η δέσμευσή μας και η αγάπη για τον πλανήτη μας θα εκδηλωθούν με μια σειρά φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών μέχρι το Retreat, οπότε ανυπομονώ για μερικά διασκεδαστικά βίντεο!

Ως πνευματικά όντα μάθαμε να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε τη σύνδεσή μας με όλες τις πτυχές της δημιουργίας του Θεού. Μοιραστείτε λοιπόν μαζί μας τις εκδηλώσεις της Αγάπης για τον Πλανήτη μας, το κοινό μας σπίτι. Είναι συλλογικό καθήκον μας να παίξουμε τον ρόλο μας και να κάνουμε τη Μητέρα Γη να λάμψει!